Soo extra: deze drie sterrenbeelden heb net dat beetje extra nodig in hun relatie

Als je kijkt naar relaties, dan heeft elk sterrenbeeld iets anders nodig. Ieder persoon is immers ook anders. Helemaal niet gek dus als jij andere behoeften hebt dan andere sterrenbeelden. Er zijn ook een paar sterrenbeelden niet net iets extra’s nodig hebben in een relatie. Ze worden graag extra geknuffeld, hebben extra bevestiging en extra liefde nodig.

Altijd handig om te weten, vooral als je lover één van deze sterrenbeelden heeft.

Sterrenbeelden die iets extra’s nodig hebben

We hebben het dan over de sterrenbeelden: Kreeft, Vissen en Waterman. Deze sterrenbeelden zijn heel sensitief. Ze zullen álles voor je doen als je een relatie met één van hen hebt, maar je moet er wel iets voor terug doen.

1. Kreeft

Het is geen geheim dat het sterrenbeeld Kreeft één van de meest gevoelige personen is. Ze dromen over ‘the one‘ en kunnen niet wachten totdat ze hem/haar zijn tegengekomen. Tijdens hun zoektocht kunnen de onzekerheden van een Kreeft in de weg liggen. Dit is ook de reden dat ze graag net dat beetje extra bevestiging krijgen in een relatie.

Als je een relatie hebt met een Kreeft is het dus belangrijk dat je hem/haar altijd een veilig gevoel geeft. In ruil geeft de Kreeft je een hele liefdevolle relatie.

2. Vissen

Iemand met het sterrenbeeld Vissen heeft een altijd veranderende mood. Dit kan ze op het ene moment onwijs gelukkig maken, terwijl ze op een ander moment helemaal in de put zitten. Voor deze reden hebben ze iemand nodig waar ze op kunnen bouwen. Iemand die graag dat kleine beetje extra liefde geeft.

3. Waterman

Een Waterman heeft de gewoonte om achter zijn/haar positieve uiterlijk te schuilen – terwijl ze zich helemaal niet zo voelen. Om de reden laten Watermannen niet graag hun emoties zien. In een relatie is dit echter heel anders. Dan durven ze zichzelf eindelijk op te stellen en vertellen ze over al hun emoties.

Om dit te stimuleren heeft een Waterman een sterrenbeeld als partner nodig die voor hem/haar klaarstaat. Die de emoties met liefde opvangt.

Lees ook: Kan je niet liegen? Dan heb je vast één van deze vier sterrenbeelden

Reageer op artikel:
Soo extra: deze drie sterrenbeelden heb net dat beetje extra nodig in hun relatie
Sluiten