Redactie
Redactie Life 28 jul 2020

Meiden met deze vier sterrenbeelden zijn de gangmakers op ieder feestje

Niet ieder feestje is er eentje voor in de boeken, helaas. Jij en de meiden hebben genoeg drankjes op, er worden lekkere plaatjes gedraaid en je bent in een goede mood. Je voelt dat er iets mist, maar heb je geen idee wat? Wij wel, grote kans dat de volgende vier sterrenbeelden niet aanwezig waren.

Ieder feestje heeft gangmakers nodig, dat is nu eenmaal hoe het werkt. Je weet wel, de meiden die de perfecte nummers voor dat moment kiezen, iedereen aan het lachen maken en de show stelen met hun partytricks.

Deze vier sterrenbeelden wil je op je feestje hebben

Ieder feestje heeft een beetje leven nodig. En in tegenstelling tot de nodige wijntjes en sfeervolle versiering, kan dat niet gekocht worden. Niet gekocht, maar wel uitgenodigd.

1. Leeuw

Ben jij een Leeuw? Dan leef jij het leven alsof het één groot feestje is. Van de meest saaie koffiedates maak jij een gezellig feestje. Iedereen houdt van je levendige energie. Je voelt precies aan hoe je het moment naar een hoger niveau tilt. Het is een gave. Al jouw vriendinnen willen altijd bij je in de auto, want ieder ritje zit boordevol gezelligheid.

2. Tweelingen

Jij weet altijd de grenzen op te zoeken en iedereen uit zijn of haar comfortzone te trekken. Als er iemand ‘meer shots!’ roept, dan ben jij dat meestal. Jij bent het duiveltje op iedereens schouder, maar je weet wat ze zeggen: slechte ideeën maken goede verhalen. Je kent geen schaamte en haalt in iedereen een nieuwe kant naar boven. Je bent ook een goede matchmaker, omdat alleen jij je vriendinnen zover krijgt om op hun crush af te stappen.

3. Boogschutter

Is Boogschutter je sterrenbeeld? Dan ben jij een spontane meid met veel ideeën. Je gaat graag een avontuurtje aan en hebt er alle vertrouwen in dat het goed komt. Je laat iedereen lachen en stelt de meest bizarre dingen voor. Weet je nog die avond dat jullie met z’n allen gingen skinnydippen? Dat was jouw idee.

4. Waterman

Jij bent een echte allemansvriend en maakt met iedereen een praatje. Van die vlotte babbel maak je vaak handig gebruik, geen baantje waar jij niet wordt aangenomen. Die gezellige praatjes bezorgen je ook een klein fanclubje en op feestjes hangt iedereen aan je lippen. Als iedereen in groepjes gaat staan, dan weet een Waterman dit binnen no time te fixen.

Deze vier zijn het ultieme party-dreamteam. Geef je binnenkort een feestje? Zorg dan dat deze sterrenbeelden op je gastenlijst staan.

Lees ook: Wat voor zoener je bent op basis van je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Meiden met deze vier sterrenbeelden zijn de gangmakers op ieder feestje
Sluiten