Zara Bircan
Zara Bircan Life 30 jan 2020

Droom je al van een gezin later? Deze 3 sterrenbeelden zijn geboren moeders

Het is geen geheim dat we af en toe last hebben van het zogeheten baby fever. Maar bij sommige vrouwen zit het moederzijn in hun bloed. Mensen met de volgende drie sterrenbeelden hebben van nature al dat moederinstinct.

Als je een baby vasthoudt, weet jij precies wat je moet doen. En slapeloze nachten? Dat is iets waar jij je echt niet druk om maakt, omdat je weet hoeveel je ervoor terugkrijgt. Herkenbaar? Dan heb je vast één van de volgende sterrenbeelden.

Deze 3 sterrenbeelden zijn geboren moeders

Beautify weet welke drie sterrenbeelden familiegericht zijn en geweldige moeders worden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als Kreeft ben jij één van de meest zorgzame sterrenbeelden. Het is dus niet gek dat jij maar al te goed voor kinderen kunt zorgen. Jouw kinderen groeien waarschijnlijk ook gehoorzaam, eerlijk en beleefd op.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij houdt van jezelf als Leeuw, dus stel je maar voor hoeveel je gaat houden van je kleinere zelf. Er zit genoeg liefde in jouw hart om te geven aan een compleet gezin. Jij bent als liefdevol en (over)beschermend sterrenbeeld de ideale moeder.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Wanneer je als Schorpioen van iemand houdt, geef jij je hele hart aan die ene belangrijke personen. Jij zorgt er dus voor dat je kinderen later geen schrammetjes oplopen en staat voor ze klaar als er iets aan de hand is. Daarbij ben je ook geduldig, dus heb je de perfecte kwaliteiten voor een moeder.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Droom je al van een gezin later? Deze 3 sterrenbeelden zijn geboren moeders
Sluiten