Renée
Renée | LinkedIn Love 8 november 2019

Als je niet op zoek bent naar een serieuze relatie wil je met deze sterrenbeelden op date

Je vriendinnen worden verliefd, zijn daarna verloofd en kunnen niet wachten tot ze getrouwd zijn. Maar wat als jij niet in de markt bent voor een serieuze relatie, terwijl je het wel ziet zitten om casual te daten? Dan helpt het je om naar sterrenbeelden te kijken die hetzelfde in het leven staan als jij.

Het is niet erg om behoefte te hebben aan liefde zónder dat je jezelf compleet bindt aan een persoon. Je wil graag de lusten, maar niet per se de lasten en daar heb je genoeg redenen voor. Hoog tijd om op zoek te gaan naar mensen die hier hetzelfde in staan. De volgende sterrenbeelden zijn van nature in ieder geval openminded en vrij.

Deze sterrenbeelden houden van casual daten en zijn niet per se op zoek naar een relatie

Het betekent niet dat mensen met deze sterrenbeelden nooit behoefte hebben aan een relatie. Het kan wel zijn dat je hen zomaar op een moment in hun leven treft dat ze net als jij op zoek zijn naar iets casuals.

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram heeft een impulsief randje. Ze geven jou het gevoel alsof ze er vol voor gaan, terwijl dat niet meteen hoeft te betekenen dat ze in zijn voor een serieuze relatie. Rammen staan bekend om hun enthousiasme en zelfverzekerheid, waardoor je met deze persoonlijk een intense, maar waarschijnlijk kortstondige liefde beleeft. Als je in bent voor actie en spontaniteit is dit sterrenbeeld precies wat je nodig hebt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Een mindere eigenschap van Tweelingen is hun wispelturigheid. Maar in jouw geval kan dat juist goed uitkomen: een serieuze relatie is niet aan de orde en daarom maakt het helemaal niet uit als je lover nog niet helemaal weet wat hij/zij wil in het leven. Eén ding is in ieder geval zeker, met Tweelingen heb je echt een onwijs leuke tijd en ze zijn goede daters. Plezier gegarandeerd.

Schorpioen (22 november – 21 december)

Wie op zoek is naar een vrij persoon is bij een Schorpioen aan het juiste adres. Het zijn complexe mensen die vol passie zitten, waardoor het zeker tussen jullie vlamt. De seks met iemand van dit sterrenbeeld is waanzinnig en de liefde tussen jullie voelt heel diep. Probeer jezelf te blijven herinneren aan wat je precies wil in de liefde. Deze persoon kan zich namelijk compleet in jou en jullie liefde verliezen, zonder dat er iets serieus uitkomt.

Meer lezen over de liefde:

Reageer op artikel:
Als je niet op zoek bent naar een serieuze relatie wil je met deze sterrenbeelden op date
Sluiten