Friends forever – Déze sterrenbeelden kunnen heel goed met elkaar opschieten

Heb jij één vriend(in) waarmee je echt heel goed kan opschieten? Kan je alles met hem of haar bespreken en zijn jullie echt twee handen op één buik? Dan passen jullie sterrenbeelden perfect bij elkaar. En dat is best een mazzeltje, want niet alle sterrenbeelden klikken goed.

Zit het tussen jullie wel goed? Dan zou het zomaar kunnen dat jullie één van deze setjes sterrenbeelden zijn. Two peas in a zodiac pod.

Deze sterrenbeelden zijn friends forever

Deze setjes sterrenbeelden kunnen goed met elkaar opschieten en het zou dus echt niet raar zijn als jij en je BFF deze sterrenbeelden hebben. Als je met dit sterrenbeeld bevriend bent, weet je dat diegene je snapt. Maar hij of zij daagt je ook uit om jezelf te zijn. Als vrienden passen jullie gewoon écht bij elkaar.

Wie luistert er altijd naar jouw verhalen over je lover? En vertelt je wat ze echt vindt van dat nieuwe topje. Wedden dat je bestie één van deze sterrenbeelden heeft?

1. Ram + Weegschaal

Jullie maken allebei beslissingen vanuit je hart. Maar een weegschaal is afhankelijker en de Ram juist meer individueel. Samen vinden jullie de perfecte balans binnen jullie vriendschap.

2. Stier + Schorpioen

Jullie zijn allebei heel eigenwijs en dit kan af en toe eindigen in een flinke ruzie. Gelukkig komt het altijd wel weer goed, want jullie hebben elkaar gewoon nodig. Uit de onenigheden kunnen jullie allebei ook weer een les halen – laat af en toe eens de controle over aan iemand anders, je zult zien dat het dan best ook goed komt.

3. Tweelingen + Boogschutter

Jullie maken elkaars leven interessanter als vriendinnen. Of het om liefde, drama of reizen gaat – jullie samen zijn twee handen op één buik.

4. Kreeft + Steenbok

Kreeften zijn heel emotioneel, Steenbokken staan juist bekend om dat ze beetje koel zijn… Maar dit is dan ook de reden waarom ze samen zo goed werken. De Steenbok wordt zo gedwongen niet voor haar emoties weg te lopen en de Kreeft leert om een stapje terug te nemen en na te denken over haar gevoelens.

5. Leeuw + Waterman

Jullie zijn allebei de meest creatieve sterrenbeelden en daarom klikken jullie. Samen kunnen jullie allerlei DIY-projecten doen. Daarnaast zijn jullie er goed in om elkaar reality checks te geven als deze nodig zijn.

6. Maagd + Vissen

Niemand is zo ondersteunend zoals jullie. Jullie zorgen echt goed voor elkaar en voor iedereen om jullie heen. De Maagd denkt heel praktisch en dit is een goede combinatie voor iemand die zo ruimdenkend is als het sterrenbeeld Vissen.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Friends forever – Déze sterrenbeelden kunnen heel goed met elkaar opschieten
Sluiten