Janne Vogel
Janne Vogel Love 14 jun 2020

FBI: déze 4 sterrenbeelden zijn een ster in Instagram-stalken

Je kent het wel, je wilt te weten komen of die ene jongen nog single is. Of met wie het meisje dat je via via kent nu date. Of ehm, wie de nieuwe vriend(in) van je ex is. En daarom begin je met Instagram-stalken.

Nou valt er via social media voor iedereen een hoop te achterhalen, maar de volgende sterrenbeelden kunnen zo in dienst bij de FBI.

De volgende sterrenbeelden kunnen Instagram-stalken als de beste

Ben of ken jij een Tweelingen, Maagd, Schorpioen of Steenbok? Dan weet je met wie je te maken hebt.

Tweelingen

Tweelingen zijn eindeloos nieuwsgierig en willen, sociale vlinders die het zijn, alles en nog wat weten over de mensen om hen heen. Personen die geboren zijn onder dit energieke en intelligente teken zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf te stimuleren.

Voor hen voelt het uitzoeken van de hobby’s, vrienden en voedselvoorkeuren van de persoon op wie ze verliefd zijn als een leuk spel. De tekens zijn daarnaast niet vies van een beetje roddelen en willen daarom als eerste op de hoogte zijn van alle juice.

Take notes: ze zullen overal achterkomen. Ook achter de dingen die je probeert te verbergen.

Maagd

Op het eerste gezicht lijken Maagden niet per se Instagram-creepers, maar dat zijn ze absoluut wel. Deze gewetensvolle individuen hebben de neiging om overal achter te willen komen. En dan bedoelen we ook echt overal. Het teken is minstens net zo scherp, sluw en snel als Tweelingen.

Als nauwgezette perfectionisten nemen Maagden alles wat ze doen serieus, dus als het hun taak is om meer te weten te komen over iemand, kun je maar beter geloven dat ze het goed zullen doen. The best part: Maagden helpen graag mensen, dus als een vriend Instagram-info nodig heeft, zal een Maagd het werk altijd aannemen.

Schorpioen

Sommige mensen vinden Schorpioenen bijna eng, omdat ze érg goed voorbereid zijn. Ze willen alles van iedereen weten, maar zullen over zichzelf weinig tot niets onthullen. Best een beetje sneaky.

Als iemand hun aandacht heeft getrokken, zullen ze zoveel mogelijk informatie over die persoon verzamelen. En daarvoor nemen ze een zeer diepe duik in Instagram. Moeten ze per se weten met wie de zus van hun crush vijf jaar geleden op vakantie was? Nee. Maar dat weerhoudt hen er niet van om erachter te komen.

Steenbok

Net als Maagden doen Steenbokken niets half. Ze gaan op elk vlak all in. Is een Steenbok in iemand geïnteresseerd? Dan zal hij of zij zijn research willen doen en ervoor zorgen dat overal grondig naar wordt gekeken.

Hoe meer informatie Steenbokken over een persoon hebben, hoe krachtiger ze zich voelen. Ze zijn daarom niet tevreden met enkel de basis. Bovendien zijn er weinig dingen waar dit teken meer van geniet dan van puzzelen.

Voor hen is het uitzoeken van de hele romantische geschiedenis van hun crush het equivalent van een speurtocht. En daar houden ze zich maar wat graag mee bezig.

Lees ook: