Redactie
Redactie Life 23 dec 2020

Sta jij ertussen? Meiden met deze sterrenbeelden zijn de grootste kerstlovers die je kunt vinden

Nog een paar nachtjes slapen en dan breekt je favoriete tijd van het jaar aan. Tenminste, als je een kerstgekkie bent. De Beautify redactie zocht speciaal voor jou uit welke sterrenbeelden de grootste kerstliefhebbers zijn. Kun je meteen voor jezelf en de mensen om je heen verklaren waarom je in oktober al zoveel zin hebt om kerstliedjes te luisteren.

Kunnen de feestdagen jou niet snel genoeg beginnen, maar ben je tegelijkertijd ook verdrietig dat december er al bijna op zit? Dan kunnen we wel stellen dat je een groot kerst fan bent. Hoog tijd om te onderzoeken of jouw sterrenbeeld in het onderstaande rijtje staat.

Meiden met deze sterrenbeelden zijn dol op kerst

All I Want For Christmas knal jij al door de speakers als het nog lang geen december is en in november sta je te popelen om de kerstboom op te zetten. Herkenbaar? Dan ben je vast één van deze sterrenbeelden, want deze zijn dól op de feestdagen:

♐ Boogschutter: 22 november t/m 21 december

Als je een Boogschutter bent of er eentje tegenkomt, kun je de klok erop gelijk zetten dat deze vrouw als eerste de boom heeft neergezet. Want één ding is heel erg zeker, een Boogschutter kan niet wachten tot de feestmaand aanbreekt. Dit is de persoon die iedereen in de kerststemming brengt.

Lees ook: Waarom boogschutters het meest gedreven zijn van alle sterrenbeelden

♊ Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen leven voor de feestdagen. Het zijn perfectionisten pur sang, dus reken er maar op dat alles van tevoren goed is uitgedacht en dat de kerstboom er strak bij staat. Zodra de boom en de versieringen er goed uitzien is het tijd voor de missie: mooie cadeaus onder de boom leggen. Tot slot geniet Tweelingen ervan als iedereen bij elkaar komt in deze perfect gestylde setting.

♑ Steenbok: 22 december t/m 19 januari

De Steenbok mag echt niet in deze lijst ontbreken. Ze worden vooral heel blij van cadeaus geven én ontvangen. Maanden van tevoren is het wensenlijstje al klaar en ze kunnen niet wachten om voor hun dierbaren iets moois te kopen.

♌ Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus

De lichtjes buiten vindt een Leeuw wel mooi, maar waar je dit sterrenbeeld pas écht blij mee maakt is de muziek. Zodra een Leeuw naar Skyradio Christmas kan luisteren, doet ze dat ook. Houd er dus rekening mee dat deze personen 24/7 naar kerstliedjes willen luisteren.

♓ Vissen: 19 februari t/m 20 maart

Tot slot verdient Vissen een plek in dit rijtje. Niets gaat voor hen boven de foute kersttruien en stiekem kunnen ze hun enthousiasme niet meer voor zich houden. Vissen zien het als hun taak om iedereen in de stemming te brengen en dat er de nodige kerstactiviteiten op de planning staan. Dobbelspel of filmmarathon in kerstsferen: Vissen zorgt ervoor.

Lees ook: Spill the tea – Déze drie sterrenbeelden houden iets te veel van roddelen

Reageer op artikel:
Sta jij ertussen? Meiden met deze sterrenbeelden zijn de grootste kerstlovers die je kunt vinden
Sluiten