Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Love & Seks 8 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze sterrenbeelden vinden in 2020 haar long-term partner

Een relatie hebben met iemand waarbij je weet dat je een lange tijd mee gaat zijn is misschien alles wat je wil op dit moment. Terwijl de één er nog niet mee bezig is, wil de ander niets liever. Deze sterrenbeelden vinden in 2020 haar partner die voor een langere tijd bij je blijft.

Het kijken naar je sterrenbeeld levert soms informatie op waardoor je elke keer weer wat nieuws leert over jezelf. Laten we eens kijken hoe het er in de liefde voor staat.

Deze sterrenbeelden gaan een lange relatie tegemoet in 2020

Na al die relaties die het toch nét niet waren, vind je het weleens tijd om de ware te vinden. De volgende sterrenbeeld gaan in 2020 een lange relatie tegemoet. Ben jij een Stier, Weegschaal of Waterman? Dan kan 2020 weleens jouw jaar van de liefde worden.

♉ Sterrenbeeld Stier: 20 april t/m 20 mei

Ben jij een Stier? Dan kan jij eindelijk een partner verwachten die jou behandelt zoals het hoort. Als Stier raak je niet snel bevriend met anderen, maar wanneer je het doet blijf je ze extreem trouw. In een relatie ga jij daarom nooit je partner bedriegen en jouw boos maken is bijna onmogelijk. Dus Stier één ding kunnen we al vertellen over jouw 2020: het wordt een jaar vol liefde.

♎ Sterrenbeeld Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

Ook voor jou wordt het dit jaar succesvol in de liefde. Als Weegschaal zorg jij ervoor dat ruzies bijna niet voorkomen. En als dit toch het geval is, zorg jij ervoor dat het snel weer goedkomt. Het maakt niet uit of je gelijk hebt of niet. Jij houdt gewoon niet van ruzie.

In een relatie is iedereen voor jou gelijk en hierdoor is de kans op het slagen van een langdurige relatie groter. Jouw liefje heeft waarschijnlijk ook nooit het gevoel dat hij of zij zich niet begrepen voelt. Jij bent het meest empatisch van alle sterrenbeelden.

♒ Sterrenbeeld Waterman: 20 januari t/m 18 februari

Misschien vind je het als Waterman lastig om de ware te vinden, maar dit jaar wordt dat anders. Dit jaar ga jij iemand ontmoeten waar jij een langere tijd mee samen wil zijn. Jij besluit namelijk dat je nieuwe partner het helemaal waard is. Hierdoor heb jij alles over voor je nieuwe geliefde en blijf je hem of haar trouw.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Deze sterrenbeelden vinden in 2020 haar long-term partner
Sluiten