Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 11 december 2019

Als je één van deze sterrenbeelden hebt ben je een geboren leider en word je later misschien wel heel succesvol

Sommige meiden zijn geboren leiders. Het zit in hun bloed om het voortouw te nemen én doen dit ook al te graag. Volgens de astrologie heetft het alles te maken met sterrenbeelden.

Het is je misschien wel eens opgevallen dat bepaalde meiden áltijd de leider van de groep is. Of het nou gaat om een studieproject, een vriendinnenvakantie of simpelweg de keuze van het restaurant. Er is één leider.

Deze sterrenbeelden zijn geboren leiders

Heb jij ook altijd het gevoel dat je de leider bent in elke situatie? Je vindt het heerlijk om te bepalen wat er gebeurd en je bent er ook nog eens verrekte goed in. Wie weet krijg je vandaag die bevestiging:

Een Schorpioen heeft geen praatjes maar vult gaatjes

Jouw leven draait om macht en controle. Je bent kunt soms stil zijn, maar juist dan bedenk jij de meest grandioze plannen. Je maakt geweldige strategische keuzes waardoor er binnen een bedrijf vaak maar één iemand is die de baas is en dat ben jij.

Soms zijn mensen een beetje bang voor jou omdat je nogal pittig over kunt komen. Maar je weet als geen ander respect af te dwingen met échte resultaten. Want praatjes doe je niet aan, acties wel.

Een Leeuw doet alles voor applaus

De Leeuw vindt het heerlijk om in het middelpunt te staan. Een presentatie geven? Geen probleem. Bepalen wat er gaat gebeuren? Geen probleem. Maar dit willen ze allemaal alleen doen als ze er ook de credits voor krijgen, de Leeuw houdt namelijk van waardering en applaus.

De Leeuw is ontzettend goed in het managen van een team en is altijd lief voor iedereen. Ze weten overal een feestje van te maken en steken daar veel energie in. Ben jij Leeuw? Dan zijn jouw feestjes en ideeën altijd vol glitter en glamour. En daarom accepteert de rest dat jij degene bent die bepalend is, je bent er nou eenmaal de beste in.

Een Ram is de trendsetter van de sterrenbeelden

Het sterrenbeeld Ram is niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Nog beter gezegd: ze willen graag als eerste met een geweldig idee komen. En als dat betekent dat ze risico moeten nemen, vinden ze dat geen probleem. Het zijn charismatische leiders waardoor ze geliefd zijn én veel volgers hebben. Ze hebben namelijk ook het talent om andere mensen enthousiast te maken over hun idee.

Ben jij een Ram? Dan zou het zomaar kunnen dat jij altijd de leukste uitjes met de meiden bedenkt en collega’s veel van je aannemen door je aanstekelijke enthousiasme.

Een Steenbok heeft ambitie tot door het plafond

Dit sterrenbeeld is enorm ambitieus. Je wilt de beste worden en daarom resulteert het er vaak in dat dit sterrenbeeld vaak een leider wordt binnen een team of bedrijf.

Het lijkt je bijna geen moeite te kosten om de leider te zijn denken andere mensen. En dit komt omdat jij goed bent in het spelletje spelen. Je weet précies bij wie je op welke knoppen moet drukken. Meid, jouw leven staat in teken van ambitie.

Meer over astrologie:

Reageer op artikel:
Als je één van deze sterrenbeelden hebt ben je een geboren leider en word je later misschien wel heel succesvol
Sluiten