Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 12 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Als je beste vriendin één van deze sterrenbeelden is heb je een vriendin voor altijd gevonden

We weten al dat onze sterrenbeelden veel te zeggen hebben over onszelf en onze persoonlijkheid. Maar met welke sterrenbeelden kun jij de sterkste vriendschappen opbouwen? De Beautify redactie zocht het voor jou uit.

Natuurlijk heeft elk sterrenbeeld zijn goede, sterke kwaliteiten als het gaat om vriendschap. Uiteraard zijn al onze vriendinnen stuk voor stuk leuk. Met de volgende sterrenbeelden kun je het beste een vriendschap sluiten.

Deze sterrenbeelden zijn het leukst om als vriendin te hebben

Benieuwd welke vriendinnen je het dichtstbij je moet houden in je vriendencirkel? Houd de verjaardagsposts op Instagram maar in de gaten, want de meiden met de volgende sterrenbeelden zijn de leukste vriendinnen.

Leeuw: 23 juli – 22 augustus

Ben je af en toe onzeker en onderschat je weleens je zelfwaarde? Geen probleem, want je Leeuw-vriendin komt graag uit de meest onverwachte hoek om jou aan je waarde te herinneren. Deze vriendin hecht veel waarde aan jouw mening en is bereid om je te behandelen als de koningin die je bent.

Kreeft: 21 juni – 22 juli

Als een kalme, empathische en onproblematische vriendin, weet de Kreeft-vriendin je in alle tijden te ondersteunen. Zij is degene die altijd aan jouw kant staat, maar je nog wel de positieve gevolgen van een nare tijd laat zien. Heb je een geheim dat niemand mag weten en wil je iemand die een luisterend oor biedt? Dan ben je bij je Kreeft-vriendin aan het goede adres.

Weegschaal: 23 september – 22 oktober

Iemand nodig waarvan je weet dat diegene actief luistert en met advies komt? In goede en slechte tijden is je Weegschaal-vriendin degene die jou door iedere situatie helpt. Zij is rationeel ingesteld en bekijkt alles van twee kanten.

Met deze vriendin aan je zijde weet je dat je veilig bent; door haar optimisme helpt ze jou mee om het goede van mensen in te zien. Oh, en mocht je nog nieuwe Instagram foto’s willen, dan geeft deze vriendin je vanuit alle hoeken ongetwijfeld aanwijzingen bij het poseren.

Maagd: 23 augustus – 22 september

Weet je écht even niet meer wat je met een situatie aan moet, dan wil je bij je Maagd-vriendin zijn. Zij kan de situatie als buitenstaander goed inzien en vertelt je precies wat zij vindt dat het beste is om te doen (en geloof ons, zij heeft gelijk). Als het nodig is, is je Maagd-vriendin degene die je weer terugbrengt naar de realiteit. Zij weet tot je door te dringen om je de juiste keuzes te laten maken.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Als je beste vriendin één van deze sterrenbeelden is heb je een vriendin voor altijd gevonden
Sluiten