Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 2 mei 2019

Mei wordt misschien wel de beste maand van het jaar voor deze 3 sterrenbeelden

De lente hangt in de lucht en de sterren staan gunstig. Althans, voor de sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok. Voor jullie alle drie gaan er dingen veranderen in positieve zin.

Benut deze kansen optimaal want de maand mei zou zomaar de beste maand van het jaar kunnen worden.

De sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok hebben een goede maand

Voor de sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok staan er mooie dingen te gebeuren in de maand mei. Veranderingen, persoonlijke groei en romantiek en plezier. Wat staat er voor jou in de sterren geschreven deze maand?

Stier – mei staat in het teken van verandering

In de maand mei laat de zon zich opnieuw zien. De zon geeft jou energie en revitaliseert je met een letterlijk gloednieuw begin. Al enige tijd op zoek naar een nieuwe baan? Wellicht komt die kans sneller dan je denkt.

We weten hoeveel je van vaste routine houdt, maar het is belangrijk dat je de verandering omarmt voordat het aan je neus voorbij gaat. O, en vergeet het grote succes niet te vieren.

Maagd – mei staat in het teken van de nieuwe jij

Ben je al een tijdje jezelf kwijt of doe je dingen waar je niet achterstaat? Geen zorgen, in de maand mei krijg je de kans om dat effectief te veranderen. In deze maand voel je eindelijk het vertrouwen om hetgeen te doen waar jij echt blij van wordt.

Misschien die oude hobby weer oppakken? Of juist een vriendschap laten voor wat het is? Het enige wat jij hoeft te doen is je instinct volgen.

Steenbok – mei staat in het teken van romantiek en plezier

De afgelopen maanden liepen misschien allesbehalve soepel, zo kreeg je niet de aandacht die je verdiende. De maand mei staat voor jou in het teken van vreugde, romantiek en creativiteit. Relatie een beetje in de sleur geraakt? Aankomende maand staan de sterren precies zoals jij ze nodig hebt. Maak er werk van.

Lees ook: Dit is wat voor type moeder jij wordt op basis van je horoscoop

Elitedaily

Reageer op artikel:
Mei wordt misschien wel de beste maand van het jaar voor deze 3 sterrenbeelden
Sluiten