Janne Vogel
Janne Vogel Love 20 mrt 2020

Meiden met de volgende 3 sterrenbeelden gaan niet snel actief op zoek naar de liefde

Sommige meiden grijpen elke kans op een fling aan en swipen wat af, terwijl andere helemaal niet actief op zoek gaan naar de liefde. De volgende drie sterrenbeelden zien een relatie als een leuke toevoeging, maar voelen niet de behoefte om zo snel mogelijk de ware te vinden.

Sterrenbeelden die niet per se ‘op zoek’ zijn naar een relatie

Ben jij een Waterman, Maagd of Boogschutter? Grote kans dat je niet dagelijks Tinder afstruint op zoek naar een dromerige date. Jij vermaakt je wel alleen.

Disclaimer: mensen met de volgende sterrenbeelden zijn niet per se niet geïnteresseerd in romantiek. Ze focussen zich alleen graag op andere passies. Labels hebben voor hen dan ook geen prioriteit.

1. Maagd

Maagden winden zich over veel dingen niet snel op, waaronder over daten. Waarom? Tsja, ze focussen zich liever op andere dingen. Zo willen ze bijvoorbeeld graag de beste zijn en uitblinken op school of op hun werk. Of dat nu betekent dat ze dagelijks in de weer zijn met latte art of nachtenlang zitten te blokken voor een toets.

Meiden met het sterrenbeeld Maagd zijn niet alleen perfectionistisch, ze vinden het ook moeilijk om hun gevoelens te uiten. Juist omdat ze weten dat dat in een (liefdes)relatie komt met de nodige risico’s. Deze sterrenbeelden hebben daarom af en toe een duwtje in de rug nodig.

2. Boogschutter

Meiden met het sterrenbeeld Boogschutter hebben vaak moeite met commitment. Ze houden niet van verplichtingen (die toch vaak bij een relatie komen kijken) maar vinden het ook moeilijk om hun aandacht bij een ding te houden.

Boogschutters zijn enorm levenslustig en willen zoveel mogelijk van de wereld zien. Deze sterrenbeelden boeken liever een exotische reis dan dat ze een uitje naar de bios plannen op de vrijdagavond. Vandaar dat ze in de date scene vaak niet bijster actief zijn en dingen niet zo snel van de grond komen.

3. Waterman

Ben jij een Waterman? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk nonchalant over je liefdesleven. Je hebt simpelweg andere dingen aan je hoofd: omdat je zo empathisch en vooruitstrevend bent, wil je de wereld een stukje beter maken. En dat is best tijdrovend. Van daten kun je best genieten, maar andere dingen hebben vaak prioriteit.

Independent women

Als je een van de bovenstaande sterrenbeelden hebt, gefeliciteerd! Je bent druk met jezelf, super onafhankelijk en hebt gezonde passies. Word je verliefd op een van bovenstaande tekenen? Geen zorgen, je hebt ze weten te verpletteren. Nu is het zaak om ze de tijd en ruimte te geven die ze nodig hebben. Als je de juiste voor ze bent, dan komt alles op z’n pootjes terecht.

Lees ook: