Renée
Renée | LinkedIn Love 23/08/2018

Als je één van deze sterrenbeelden bent zit je vol passie in de slaapkamer

Je weet natuurlijk van jezelf wel hoe belangrijk liefde voor jou is. Maar wist je al dat sterrenbeelden heel veel zeggen over passie? En dan met name passie achter gesloten deuren.

Volgens astrologen zijn er zes sterrenbeelden die vol passie zitten. Ze waarschuwen wel dat iedere persoon anders is, dus als je je hierin niet herkent kan dat.

Sterrenbeelden en passie voor liefde

Over het algemeen zijn vrouwen met de volgende sterrenbeelden echt sterren. In bed en daarbuiten. Liefde is voor deze vrouwen heel belangrijk:

1. Ram (21 maart – 19 april)

Dat een Ram veel energie kan hebben speelt mee in het passie-plaatje. Ze hebben een hoog libido en hoewel ze niet snel willen settelen, doen ze wel hun best om hun partner te plezieren.

Astroloog Rachel Lang: ‘Een Ram is romantisch in de liefde. Ze kunnen geneigd zijn om cadeaus te kopen of hun date te verbazen met een extravagante date.’

2. Stier (20 april – 20 mei)

Onder de sterrenbeelden is de Stier toch wel de meest romantische persoon op aarde. Als een Stier eenmaal voor iemand gaat, dan doet ze haar best om het vlammetje te laten branden.

‘Ze houden ervan om een (romantische) sfeer te creëren met muziek, kaarsen, massages en strelingen’
, aldus Rachel.

3. Maagd (23 augustus – 22 september)

Bij een Maagd kun je er ook van uitgaan dat ze vol passie zit. Zij behoren tot de passionele sterrenbeelden die graag alles voor hun lover doen.

Als het even niet zo goed gaat met hun vriend, dan doen ze er alles aan om een ontspannen sfeer te creëren. Een perfect vriendinnetje, dus.

4. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Van alle sterrenbeelden is de Weegschaal toch wel het sterrenbeeld dat ervan houdt om verliefd te zijn. Een relatie is zo belangrijk dat ze volgens Rachel dat als belangrijkste prioriteit hebben.

Maar daar blijft het niet bij. ‘Een Weegschaal houdt ervan om haar partner te verrassen met cadeaus, bloemen en romantische etentjes.’

7 x waarom vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal de beste partner zijn voor een lange relatie

5. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Omdat een Schorpioen verbonden is met Mars en Pluto is het niet gek dat het iemand is die vol passie zit. Zo wordt de planeet Mars gelinkt aan seks.

Rachel: ‘Schorpioenen hebben behoefte aan diepgang en hebben de neiging om geïnteresseerd te zijn in langdurige relaties in plaats van one night stands. Een Schorpioen heeft charisma en kracht wat twee ontzettend aantrekkelijke eigenschappen zijn.’

6. Steenbok (22 december – 19 januari)

Wanneer een Steenbok de ware heeft gevonden, is ze de meest sensuele partner die je je kunt wensen. ‘Een Boogschutter kan erg kieskeurig zijn, maar als ze de juiste persoon heeft gevonden doet ze er alles aan om hem voor zich te winnen.’

Zodra je geld verdient doe je niets liever dan je vriend verrassen met luxe cadeaus. Je bent een vrouw die trots is op haar succes en dat laat je graag zien.

Staat jouw sterrenbeeld er niet tussen? Onthoud dan dat jij óók vol passie kunt zitten. Ook voor jou is het natuurlijk mogelijk om die man om je vinger te winden en een spannend seksleven te hebben. Zo is het helemaal niet verkeerd om een Leeuw aan de haak te slaan. Lees hier waarom.

Bustle

Reageer op artikel:
Als je één van deze sterrenbeelden bent zit je vol passie in de slaapkamer
Sluiten