Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Love 13 mei 2020

Deze 3 sterrenbeelden plakken liever geen label op hun relatie

Sterrenbeelden zeggen toch meer dan je denkt. Je kent het misschien wel. Er is niets vervelender dan wanneer je voor iemand valt en diegene elke kans naar een relatie lijkt te ontwijken.

Of je nu een paar maanden aan het daten bent of dat het eerste jaar samen al nadert, het opbouwen van een relatie met deze sterrenbeelden kan al snel een zware strijd worden.

Sterrenbeelden

Het goede nieuws is dat nog niet alle hoop verloren is. Wanneer jij bereid bent geduldig te zijn, kunnen deze sterrenbeelden geweldige partners zijn. Het kan alleen eventjes duren voordat ze hun ware gevoelens tonen. Geduld is een schone zaak dames.

Lees snel verder om erachter te komen welke drie sterrenbeelden hier schuldig aan zijn.

1. Tweeling

Tweelingen staan bekend om hun tegenstrijdige karakter. Dit is een teken dat ze een overmaat aan innerlijk conflict ervaren waardoor ze moeilijk vast te pinnen zijn. Het is niet ongebruikelijk dat de tweeling hunkert naar de vrijheid om alleen te zijn, terwijl ze ook verlangen naar het comfort en het gemak van een toegewijde relatie. Om deze reden kan dit sterrenbeeld aarzelen om een relatie te labelen.

2. Weegschaal

Als natuurlijke conflictvermijders weten weegschalen niet altijd hoe zij zich voelen. Maar als ze voor iemand vallen, zijn ze meestal helemaal verkocht. Om deze reden kan het voor hen een onmogelijke prestatie zijn om identiteit te behouden die onafhankelijk is van hun liefdesbelang. Het duurt alleen niet lang voordat de oplettende Weegschaal zich bewust wordt van hun neiging om mee te worden gesleurd in relaties.

En aangezien ze waarschijnlijk in het verleden liefdesverdriet hebben gehad omdat ze te snel zijn gegaan, kunnen meer ervaren weegschalen de behoefte voelen om deze gewoonte te over-corrigeren. Dit doen ze door constant de relatie uit te stellen, zelfs als ze echt totally in love zijn.

3.Waterman

Watermannen hebben zoveel geweldige eigenschappen, maar hun emoties openstellen is daar helaas niet eentje van. Kwetsbaar zijn is iets dat veel Watermannen actief vermijden. Dit is een teken dat Watermannen mogelijk ook onrealistisch hoge normen kunnen stellen aan hun relatie, Hierdoor is het voor hen moeilijk om zich volledig in te zetten voor een geweldige partner die mogelijk niet overeenkomt met het geïdealiseerde beeld in hun hoofd.

Wanneer je te maken hebt met een Waterman die onduidelijk is over het labelen van je relatie, kun je het beste je gevoelens kenbaar maken en hen vervolgens te ruimte geven om dit te verwerken. Als ze daarna nog steeds vluchtig zijn, is het misschien tijd om op zoek te gaan naar iemand die jullie relatie wél erkent.

Lees ook: Urenlang knuffelen: deze 3 sterrenbeelden hebben veel affectie nodig in een relatie

Reageer op artikel:
Deze 3 sterrenbeelden plakken liever geen label op hun relatie
Sluiten