Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Love 10 jul 2020

Deze 3 sterrenbeelden zijn echte teamplayers in een relatie

Iedere vrouw droomt van een partner die er onvoorwaardelijk voor haar is, altijd naast haar zijde zal staan en haar altijd respecteert hoe zij is. Heb jij zo’n partner aan de haak geslagen? Lucky you, dan heb je echt de jackpot te pakken. Deze drie sterrenbeelden zijn echte teamplayers.

Ben jij benieuwd welke sterrenbeelden dit zijn? En of het sterrenbeeld van je liefje ertussen zit?

Deze drie sterrenbeelden zijn de beste teamplayers in een relatie

Twijfel je of je wel een echte teamplayer bent? Of ben je júist op zoek naar een teamplayer? Teamplayers zullen altijd hun steentje bijdragen bij het organiseren van de perfecte date-night, de leukste vakanties en willen heel graag aan een gezamenlijke toekomst bouwen. Ze willen graag dat je hen 100% vertrouwd, want dat kan ook écht.

Ze hopen dan wel dat het een 50/50 relatie is. Geven en nemen is natuurlijk waar het om draait in een relatie. Op zoek naar een stabiele basis in je relatie? Lees dan snel verder om erachter te komen welke sterrenbeelden een perfecte match zijn.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd is een van de meest intellectuele sterrenbeelden. Hoewel sommige hen soms als ‘emotieloos’ kunnen omschrijven, zijn ze toch meer toegewijd dan je zult denken. Wanneer ze namelijk eenmaal helemaal voor je gaan, zijn die gevoelens er ook écht.

Maagden zijn absoluut goede teamplayers omdat zij altijd aan je zijde staan, zij je helpen bij bijvoorbeeld het doornemen van een belangrijke presentatie of omdat zij gewoon simpelweg alles voor je over hebben. Als je eenmaal het hart van een Maagd hebt veroverd, zullen ze forever loyaal aan je zijn.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Soms kan het zo zijn dat mensen een lage pet van een Schorpioen op hebben wegens hun beschermende karakter en behoefte aan privacy. Maar beschouw het als iets positiefs, alleen de echt belangrijke mensen komen dichtbij. Ze zijn geweldige teamplayers omdat ze tijdens het daten zich ook ietwat beschermend opstellen. Ze zullen jullie relatie beschermen door prioriteit te geven aan jouw gevoelens.

Wanneer je op zoek bent naar iemand die graag als een setje op ieder event aanwezig wil zijn, of iemand die graag alles op social media deelt, ben je bij een Schorpioen niet aan het juiste adres. Maar een Schorpioen zal wel altijd zijn plannen annuleren om jou eens lekker te vertroetelen wanneer je ziek bent, enne… wanneer je van diepgaande gesprekken houdt zit je ook goed. Ze houden namelijk van lange, oprechte gesprekken over dingen wat er echt toe doet. Klinkt goed, toch?

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als laatste, maar zeker niet de minste, de Steenbok. De Steenbok vindt het fijn om een stevige relatie op te bouwen. Ze proberen altijd snel onderscheid te maken wie de beste partner voor hen zal zijn. Maar wanneer je dat ook daadwerkelijk bent, heb je bingo.

Ze zullen een giga toevoeging zijn als teamplayer in je relatie. Ze willen de best mogelijke partner voor je zijn en ze zullen je altijd verdedigen wanneer iemand minnetjes over je praat of doet. Een Steenbok wil jou niet in de kou laten staan en zal er altijd voor je zijn. No matter what.

Lees ook: Oehlala – Deze 3 sterrenbeelden houden wel van een potje sexting

Reageer op artikel:
Deze 3 sterrenbeelden zijn echte teamplayers in een relatie
Sluiten