Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love & Seks 9 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

Wedding bells! Meiden met deze sterrenbeelden hebben de meeste kans om met kerst ten huwelijk gevraagd te worden

December wordt niet voor niets snuggle season genoemd. Het wordt nu écht koud buiten en doen niets liever dan onder een dekentje met onze lover liggen. Al die romantiek zou zomaar voor een aantal sterrenbeelden zomaar iets veel serieuzer kunnen leiden: een aanzoek voor een huwelijk.

Sommige meiden dromen misschien al jaren over een sprookjeshuwelijk. Terwijl de ander er niet per se heel veel waarde aan hecht. Maar eerlijk is eerlijk, als de liefde van je leven op één knie gaat vinden we het allemaal maar wat prachtig.

Sterrenbeelden die tot huwelijk worden gevraagd

Waarschijnlijk ben je al helemaal in de stemming door de veel te romantische films zoals Love Actually en The Holiday. Meid lees gauw verder want misschien hoor jij bij de sterrenbeelden die ten huwelijk worden gevraagd.

Deze sterrenbeelden krijgen die diamanten ring

Volgens astroloog Lisa Stardust zijn er een aantal sterrenbeelden die zomaar ten huwelijk kunnen worden gevraagd. Venus, de planeet die heest over liefde, romantiek en geld is onderweg naar een aantal sterrenbeelden om een beetje love dust te brengen.

Ram: 21 maart – 19 april

Een van de sterrenbeelden die echt oprecht is, is de Ram. Je bent oprecht, open en je hebt een ietwat kinderlijke manier om liefde te tonen. Maar juist dat maakt jou zo onweerstaanbaar en bubbly. Gek is het niet als je ten huwelijk wordt gevraagd met kerst.

Volgens astroloog Lisa Stardust gaan eind dit jaar jouw relaties meer diepgang krijgen en ben je daar voor het eerst ook echt aan toe. Je grote liefde weet dat jij denkt aan de lange termijn en is daarom voor het eerst in jaren zeker van zijn zaak dat jij ‘ja’ zult zeggen.

Kreeft: 21 juni – 22 juli

Kreeft is één van de sterrenbeelden die enorm emotioneel is. Voor jou staat de winter dan ook in het teken van quality time met je lover en zoveel mogelijk samen zijn. Hierdoor voel je meer commitment dan ooit en dat weet je partner ook lieve Kreeft.

Volgens astroloog Lisa Stardust ben jij op dit moment meer dan ooit bezig om jouw hart echt open te stellen zonder bang te zijn voor afwijzing. Wie weet wordt deze openheid wel beloond met een prachtige verlovingsring?

Maagd: 23 augustus – 22 september

De maagd wordt gezien als huwelijkspartner die teder en romantisch zijn. Stiekem droom jij al heel lang van het moment waarop je ten huwelijk wordt gevraagd. Gek is dit niet, want dit past helemaal bij jouw romantische kijk op het leven.

Jouw grote liefde weet dat jij hier van droomt en geeft jou daarom dit jaar met kerst misschien wel wat jij wilt, die ring met een knots van een diamant. Volgens astroloog Lisa Stardust ben jij op dit moment écht verliefd waardoor je partner dit perfecte moment niet aan zich voorbij wilt laten gaan.

Steenbok: 22 december – 19 januari

De Steenbok is niet perse één van de romantische sterrenbeelden. Je vindt het vaak een beetje onzin en houdt het graag bij de feiten in het leven. Maar dit jaar voelt het allemaal even iets anders.

Je luistert naar romantische muziek en ziet de liefde voor het eerst echt door de (nu voor jou ook) bekende roze bril. Volgens astroloog Lisa Stardust ben jij klaar voor de next step. Weet je lover het al?

Meer lezen?

Bustle.com

Reageer op artikel:
Wedding bells! Meiden met deze sterrenbeelden hebben de meeste kans om met kerst ten huwelijk gevraagd te worden
Sluiten