Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 4 jun 2018

Oelala! Deze sterrenbeelden hebben een top zomer

Het is weer zomer en gedurende deze periode kan er veel moois ontstaan. Ook op het gebied van de liefde. Check dus snel of jouw sterrenbeeld hieronder wordt genoemd. Dan heb je ontzettend mazzel, want het belooft een zwoele zomer te worden. Sterrenbeelden Stieren, Kreeften, Leeuwen, Weegschalen en Vissen, let op. Jullie gaan een top zomer beleven. Waarom dat zo is lees je hier.

Stier

Noteer de datum 15 juni maar in jouw agenda. Deze dag staat in het teken van liefde, vreugde en oprechte blijdschap. Jij ervaart al deze elementen en straalt dit uit naar jouw omgeving. Je bent een aangename energie waar iedereen door omringd wil zijn.

De zomer is ideaal voor jou om feestjes te geven. Neem je vrienden bij de hand en wees de ultieme feestganger. Er komen wat onaangename verrassingen op jouw pad. Maar omdat jij zo stevig in jouw schoenen staat, merk jij hier niks van.

Kreeft

Deze zomer staat in het teken van jou. Je voelt je erg in touch met jezelf. Je begrijpt wat je voelt, en wat je wilt – en dat is fijn. Je zegt ja tegen nieuwe avonturen en nee tegen ongewenste herhalingen. Je doet waar jij zin in hebt en voelt je daar prima bij.

De dagen 26 en 27 juni zijn er twee waarvoor je moeten waken. Er staat jou iets minder plezierigs te wachten, wat jou wellicht belemmerd. Wees dit de baas en laat je niet gek maken. Zo lang jij je koppie erbij houdt is er niks aan de hand.

Leeuw

Deze zomer komt jou veel goeds toe. Het voelt alsof je veel cadeau krijgt. Jij hoeft er niks voor te doen, en nog steeds gebeuren er mooie dingen. Je voelt je onverslaanbaar en sterker dan ooit.

Alles draait om jouw geluk, dat is het enige waar jij je op hoeft te focussen. Wees je bewust van de periode 19 juli tot 19 augustus. Je hoeft niet continu na te denken over alles wat jij zegt, maar het zou kunnen dat je er af en toe iets onhandigs uitflapt.

Weegschaal

Deze zomer doet wonderen voor jouw sociale leven. Je bent omringd door de mooiste vriendschappen. Er komen veel nieuwe mensen op jouw pad en samen gaan jullie veel moois beleven. Dit is een goed moment om uit jouw comfortzone te stappen.

Je hoeft alleen maar naar buiten te gaan om al het mooie te omarmen. Voor jou is er niet specifiek een datum die je in de gaten hoeft te houden. Probeer te genieten van het moment en wees niet bezig met wat daarna komt. Hier heb jij geen invloed op en dat kan je maar beter loslaten.

Vissen

Jij wil dansen, dansen en nog eens dansen. Je ervaart zoveel vreugde en energie in je lijf, en dit wil jij tot uiting brengen. Laat jezelf lekker gaan, je energie zal aanstekelijk werken. Deze energie creëert een mooie zomer voor jou, maar ook voor je vrienden.

Let echter wat op jouw energiepeil, want deze is niet oneindig. Je voelt je de koning te rijk, en dat ben je ook, maar ook jij hebt grenzen. Verlies bepaalde prioriteiten niet uit het oog. Verder mag jij ronduit genieten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oelala! Deze sterrenbeelden hebben een top zomer
Sluiten