Zara Bircan
Zara Bircan Life 15 januari 2020

Als je één van deze sterrenbeelden bent kom je voor grote veranderingen te staan in 2020

Was 2019 niet jouw jaar, maak je dan maar geen zorgen. De volgende vijf sterrenbeelden komen voor de grootste veranderingen te staan in 2020.

Een nieuw decennium breekt aan en er gaat van alles voor iedereen veranderen. Verandering kan ook goed zijn, dus sta open voor nieuwe kansen en neem ze met beide handen aan. Onthoud vooral dat je nooit invloed hebt op de ander, maar wel op jezelf.

Deze 5 sterrenbeelden komen voor grote veranderingen te staan in 2020

Of je nu toe bent aan verandering of niet, 2020 brengt grote veranderingen mee – vooral voor de volgende vijf sterrenbeelden. Staat die van jou in dit rijtje? Bereid je maar alvast voor, want de kans is groot dat 2020 jouw jaar wordt.

Stier (20 april – 20 mei)

Al ben je op je routines gesteld, reken er maar op dat er dingen voor je gaan veranderen, Stier. Je bent tevreden in de comfortzone, maar er komen vooral nieuwe mensen en plekken op jouw pad in 2020. Misschien nog iets te spannend, maar zodra jij voor deze veranderingen komt te staan, sta je nog versteld hoe erg je hier eigenlijk al naar verlangde.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

2019 had voor jou zijn ups en downs, Schorpioen, dus gelukkig brengt 2020 jou vooral positieve veranderingen in je liefdesleven. Waarschijnlijk niet op de manier waarop je denkt. De connecties die je nu al hebt, gaan namelijk versterken in 2020. Nieuw jaar, nieuwe kansen – zo geldt dat vooral voor jou.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij waardeert je zelfstandig- en vrijheid en slaat je vleugels met gemak open. Niemand kan jou naar beneden halen, Boogschutter. Maar in 2020 neem je meer tijd om na te denken over je toekomst, met name over hoe een ander persoon in jouw leven gaat passen. Wie weet, misschien dat je in 2020 wel klaar bent om te settelen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De mensen die de meeste invloed op jou hebben, helpen jou aan grote veranderingen in 2020. En het is geen geheim dat die er mogen wezen, Steenbok. Denk wel goed na voordat je grote stappen zet. Het sluiten van nieuwe vriendschappen en laten varen van minder goede gaat jou veel beter laten voelen dit jaar.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Al is 2019 een goed jaar voor jou geweest, 2020 wordt nóg beter. Er zijn veranderingen op je werk maar de grootste impact merk je in je liefdesleven. De doelen die je voor ogen hebt, kan je waarschijnlijk dit jaar al bereiken. Jij hebt enorm veel geluk dit jaar en bevind je telkens weer op de juiste plekken.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Als je één van deze sterrenbeelden bent kom je voor grote veranderingen te staan in 2020
Sluiten