Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 16 feb 2020

Deze 3 sterrenbeelden worden altijd smoorverliefd op avontuurlijke types

Elke meid valt weer op een ander type. Maar bepaalde sterrenbeelden willen áltijd avontuur in hun leven. En dat is dan misschien ook wel de reden dat je verliefd wordt op avontuurlijke types.

Jij houdt niet van structuur en voorspelbaarheid in het leven. Nee, jij wilt van jouw leven één groot avontuur maken. Gek is het ook niet dat jij altijd als een blok valt voor avontuurlijke types.

Sterrenbeelden die smoorverliefd worden op avontuurlijke types

Je sterrenbeeld zegt meer over je dan je denkt. En wellicht heb je je al die tijd afgevraagd waarom je toch steeds op van die spannende mannen of vrouwen valt. Nou lieve meid, heb jij toevallig één van de volgende sterrenbeelden? Dan is het mysterie verklaard.

Tweelingen

Heb jij het sterrenbeeld Tweelingen? Dit sterrenbeeld wordt ook wel een vlindertje genoemd. Je fladdert van het ene mooie moment in het andere moment. Gek is dit niet, want routine en verveling zijn jouw grootste angst. En met name in de liefde ben jij altijd op zoek naar avontuur. Je bent heel fantasierijk en met je hoge energielevel val jij altijd voor een liefde die avontuur brengt in jouw leven. Van een verre liefde tot aan het daten van een bekend persoon, jij hebt iets ongewoons nodig in je leven.

Waterman

Meiden met het sterrenbeeld Waterman zijn extreem onafhankelijk. Jij zit niet te wachten op een lover die alles maar samen wilt doen. Nee, jij hebt ook je eigen leven. En juist daarom val jij op avontuurlijke types. Ze zetten jouw namelijk niet in een gouden kooi. Doordat je nogal een apart type bent (op de juiste manier) trek jij die avontuurlijke types ook altijd aan. Vooral sportieve types komen altijd op jouw pad. Avontuurlijke vakanties zijn dan ook helemaal jouw ding.

Een van avontuurlijkste sterrenbeelden ooit: Ram

Lieve Ram, jij bent het avontuurlijkste sterrenbeeld van de dierenriem. En doordat jij altijd op zoek bent naar avontuur en extremen in je leven, kom je dezelfde soort types tegen. Jij bent het type dat emigreren naar de andere kant van de wereld best zou willen. Daarnaast ben je enorm impulsief wat avontuurlijke lovers heel erg leuk aan jou vinden. Wedden dat die wereldreiziger jou aanspreekt en je mee op reis neemt? Wij zijn benieuwd waar jij eindigt later.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Deze 3 sterrenbeelden worden altijd smoorverliefd op avontuurlijke types
Sluiten