Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 14 nov 2019

Pak je backpack maar in! Deze 4 sterrenbeelden zijn gemaakt voor een wereldreis

De één droomt van ervan, de ander krijgt al heimwee als ze er aan denken: een wereldreis maken. Ben jij het avontuurlijke type dat niets liever zou willen dan op wereldreis gaan? Dat zou je zomaar eens te danken kunnen zijn aan je sterrenbeeld.

Het ontdekken van de wereld, het ontmoeten van nieuwe mensen en leren van andere bijzondere culturen. Het zijn allemaal dingen in het leven waar deze sterrenbeelden dol gelukkig van worden.

Deze sterrenbeelden zijn gemaakt voor een wereldreis

Vraag je jezelf nog weleens af of jij echt bent gemaakt voor een wereldreis? Check gauw of jou sterrenbeeld hier tussen staat en wie weet zit je sneller in het vliegtuig dan je denkt.

1. Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Meiden met het sterrenbeeld Tweelingen zijn net vlinders. Ze fladderen onbezorgd van de ene naar de andere bloem. Je bent het type dat graag iets doet, in plaats van er over praat. We kunnen ook wel zeggen dat je nogal snel verveeld bent in het leven.

Jij hebt letterlijk avontuur nodig in je leven. Als jij op wereldreis gaat weet je zeker dat je met de meest bijzondere verhalen tegenkomt. En ben je nog vrijgezel? Dan is de kans groot dat je de liefde van je leven aan de andere kant van de wereld vindt. Want iets wat je absoluut haat in een relatie is sleur en verveling. En laat dat nou lastig zijn met een exotische man met een andere cultuur.

Een plek die jij niet mag missen is Tokyo. En stad waar je van de ene verbazing in de andere valt.

2. Het sterrenbeeld Leeuw – 24 juli t/m 23 augustus

De Leeuw vindt het heerlijk om in de belangstelling staan. Maar begrijp ons niet verkeerd, dat is in dit geval juist een heel goed ding. Je bent super sociaal en je hebt geen moeite om een praatje aan te knopen met onbekenden. En als dit met handen en voeten moet dan red jij je ook prima. Stiekem ben je altijd een beetje bang dat je iets mist in het leven. Daarom is een wereldreis maken iets wat op jouw lijf staat geschreven.

We kunnen er donder op zeggen dat jij met nieuwe vrienden thuiskomt. Een plek die jij niet mag missen is New York. Super hip en jij kunt de openheid van de New Yorkers als geen ander waarderen. Vrijgezel? Wie weet kom je dan niet eens terug.

3. Boogschutter – 23 november t/m 22 december

Veel mensen zijn jaloers op dit sterrenbeeld. Mensen geboren onder dit teken kunnen namelijk écht in het moment leven en er van genieten. Daarnaast heb jij altijd de behoefte om je te ontwikkelen. Je bent nieuwsgierig, ontdekt graag nieuwe dingen en het is een droom voor jou om meerdere talen vloeiend te spreken.

Voor jou is een wereldreis niets meer dan keihard genieten en met een hoofd vol kennis thuiskomen waar iedereen jaloers van wordt. Een plek die jij niet mag missen is Peru. En dan zijn het met name de locals die jouw aandacht trekken. Je bent gek op cultuur én wilt alles weten.

4. Het sterrenbeeld Ram – 21 maart t/m 20 april

Dit is een van de sterrenbeelden die leeft voor avontuur. Je bent zelfs een echte trill-seeker. Het beste gevoel van de wereld voor jou? Dat is als je de adrenaline door je aderen voelt stromen. Je bent dol op risico’s nemen en je bent vrijwel nergens bang voor. Een wereldreis die bestaat uit de ene adrenaline kick na de andere is hetgeen wat jou gelukkig maakt.

Maar pas op Ram, pas ook een beetje op jezelf. Een plek die jij niet mag missen is Australië. Het land van extreme watersporten, heel veel enge dieren én de meest relaxte mensen op aarde. Je begrijpt natuurlijk dat jij daar helemaal tussen past.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Pak je backpack maar in! Deze 4 sterrenbeelden zijn gemaakt voor een wereldreis
Sluiten