Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 21 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 dingen vindt je nieuwe vlam stiekem aantrekkelijk aan je

Je bent al een tijdje aan het daten met iemand, maar wat als je niet per se hoogte van deze persoon krijgt? Terwijl jouw hart iedere keer een sprongetje maakt als je een appje krijgt van je lover, weet je niet of het omgekeerd hetzelfde is. Maar maak je geen zorgen, de volgende dingen vinden mensen namelijk stiekem heel aantrekkelijk aan jou.

Oh, en het is niet op uiterlijk gericht.

Deze 5 dingen vindt je nieuwe vlam stiekem aantrekkelijk aan je

Het maken van oogcontact, een lief lachje of met ons haar friemelen. Dit zijn de dingen die we bewust doen als we een potentiële lover proberen in te palmen. Maar je lover vindt wel meer dingen stiekem aantrekkelijk aan je, de kleine dingen waarvan je het zelf nog niet door had. We zetten ze voor je op een rij.

1. Eigen mening

Natuurlijk willen we onze nieuwe vlam aan het begin van de datingsfase imponeren. Maar heb je een eigen mening, dan straalt dit zelfstandigheid en zelfvertrouwen uit. Als jij van tevoren al weet wat je wil, vindt iemand dat heel aantrekkelijk.

2. Beheersing

Een nare dag gehad op werk? Niemand neemt het je kwalijk. Maar een té pessimistische houding tegenover je nieuwe vlam geeft niet per se een goed beeld van wie jij bent. Jij weet de sfeer optimistisch te houden door situaties niet al te serieus te nemen. En weet je nieuwe lover jou weer te laten lachen? Dan voelt dit als een hele prestatie.

3. Aangeschoten berichten

Iets waar we vroeg of laat allemaal mee te maken gaan krijgen. Laat de drunk texts maar komen, want dit is voor je nieuwe vlam stiekem toch wel een egoboost. Pas er wel mee op dat je niet honderd zwijmelende berichtjes stuurt over hoe je hem/haar mist.

4. Kenmerkende geur

Draag je elke keer hetzelfde parfum voordat je weer op date gaat met je nieuwe vlam? Houden zo, want het blijkt dat je kenmerkende geur associaties kan leggen met jullie intieme momenten.

5. Passie en enthousiasme

Jij weet je nieuwe lover zonder twijfel over te halen door gepassioneerd te praten over je hobby’s, werk of je nieuwe hond. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en je crush kan niet anders dan dit aantrekkelijk vinden.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Deze 5 dingen vindt je nieuwe vlam stiekem aantrekkelijk aan je
Sluiten