Janne Vogel
Janne Vogel Love 25 mrt 2020

Stiekem gek op cadeautjes? Dan wil je daten met één van deze 4 sterrenbeelden

We kunnen allemaal wel doen alsof we totaal niet materialistisch zijn, maar geef toe: cadeautjes zijn top. Gaat jouw hart sneller kloppen van een mooi ingepakt presentje? Partners met onderstaande sterrenbeelden vinden het heerlijk om jou te overladen met cadeaus.

Sterrenbeelden die graag cadeautjes geven

Van cadeautjes kopen en geven worden ze gelukkig. Dus als jij hun liefje bent, weet je dat je regelmatig verrast wordt met een pakje. Wij zwijmelen vast even weg.

Stier (20 april – 20 mei)

Mensen met het sterrenbeeld Stier houden van schoonheid, luxe, en alles wat kunstzinnig is. De Stier ontvangt én geeft graag mooie dingen en uit zijn liefde voor jou daarom maar al te graag door middel van extra cadeautjes. Hij of zij houdt van shoppen en verwent zichzelf en jou graag met de mooiste spullen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen houden enorm van het ontvangen van cadeautjes, maar ze vinden het minstens net zo leuk om hun dierbaren te verwennen. Is jouw lover onder dit vuurteken geboren? Dan zal hij of zij er alles aan doen om het perfecte cadeautje voor jou uit te zoeken.

Oja en vergeet niet om met volle teugen te genieten wanneer je het uitpakt. De waardering die ze ervoor terugkrijgen, maakt ze happy. Het hele proces voelt daarom ook als een cadeautje voor henzelf.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Alles wat luxe is, lijkt te zijn gemaakt voor het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschalen zijn ervan overtuigd dat geld wel degelijk gelukkig maakt. Of dat geluk ‘m nou zit in een paar nieuwe schoenen, een Starbucks latte of een lieve verassing voor hun partner.

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn pleasers en willen het liefst iedereen om zich heen gelukkig zien. Het geven en krijgen van liefde maakt ze gelukkig. Vandaar dat ze niet zullen besparen op cadeaus.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken staan erom bekend een beetje egocentrisch te zijn, maar ze houden ervan om zich gewaardeerd te voelen. Ze ontvangen bijvoorbeeld graag tastbare beloningen voor hun harde werk. Omdat ze hier zelf zo van genieten, geven ze de mensen om wie ze veel geven ook graag cadeautjes.

De Steenbok is daarnaast super competitief en neemt het uitzoeken van zijn of haar cadeautjes daarom érg serieus. Net als de meeste dingen in het leven.

Lees ook: