Hebben je vrienden één van deze 3 sterrenbeelden? Dan kan je op ze bouwen

De sterrenbeelden met het element aarde, zijn het meest down-to-earth. Deze personen leven zeker niet in een fantasie wereld, ze weten heel goed waar ze het over hebben. Ze staan bekend als stabiel, rustig en heel relativerend – dit zijn dan ook de eigenschappen van een vriend waar je op kan bouwen. We hebben het hier over de sterrenbeelden: Stier, Maagd en Steenbok.

Ken je iemand met één van deze sterrenbeelden dan raden wij aan om hem/haar te vriend te houden.

Stier, Maagd en Steenbok

We vertellen je alles wat je over de sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok wilt weten. De sterrenbeelden zijn namelijk onwijs materialistisch en ze houden ervan om zichzelf een beloning te geven na hard werk. Ze laten niemand in de steek – of het nu een project is of een vriendschap. Op iemand met het sterrenbeeld Stier, Maagd of Steenbok kan je bouwen.

1. Stier

Een Stier gebruik zijn innerlijke gevoel voor veel keuzes in het leven. Ze luisteren echt goed naar zichzelf, waardoor ze hun dromen kunnen waarmaken. Daarnaast stimuleren ze andere ook om achter hun dromen aan te gaan. Op een goede dag is een Stier volhardend, stabiel en kan je op ze vertrouwen. Op een slechte dag daarin tegen kunnen ze jaloers, lui en controlerend zijn.

Houdt dit in gedachten als je met een Stier bevriend bent.

2. Maagd

Een Maagd denkt vaak logisch, praktisch en redelijk. Door deze denkwijze kunnen ze echt helemaal niet tegen liegen, dit geldt trouwens ook voor de twee andere aarde elementen Stier en Steenbok. Rechtvaardigheid leidt een Maagd door het leven.

Als iemand anders denkt dan zij kan dit tot een conflict komen, maar vaak kan een Maagd ook andere denkwijzen begrijpen. Hoewel ze hier niet achter staan respecteren ze deze wel.

3. Steenbok

Een Steenbok staat erom bekend dat hij/zij altijd het initiatief neemt. Dit past twee andere kernwaarden van een Maagd namelijk: hardwerkend en doorzetten. Door hun sterke karakter is het heel fijn om een Steenbok als vriend te hebben. Met hen weet je altijd waar je aan toe bent – dat geldt voor voor een Stier en Maagd. Door deze eigenschap zij alle drie de sterrenbeelden het waard om als vriend te hebben.

Lees ook: Eén van deze 3 sterrenbeelden? Dan wordt december dé maand voor jou

Reageer op artikel:
Hebben je vrienden één van deze 3 sterrenbeelden? Dan kan je op ze bouwen
Sluiten