Winter is coming! Dit zijn de meest stijlvolle sloffen van het moment

Het wordt weer koud buiten, de verwarming gaat binnen weer aan en dat kan maar één ding beteken – sloffen-tijd! Het is weer tijd om je sloffen uit te kast te trekken en daar lekker de hele dag in rond te lopen(helemaal nu we met zijn allen massaal thuiswerken). Maar het is anno 2020 wel belangrijk dat we er een beetje stijlvol bij blijven lopen, ondanks dat we thuis zijn en we eigenlijk niemand zien. We doen dit immers voor onszelf. Om die reden hebben wij de meest stijlvolle sloffen van het moment verzameld en op een rij gezet.

Thank us later.

Stijlvolle sloffen

Niets is zo fijn dan een lekker comfy-outfitje aan te trekken, de kaarsen aan te steken en een nieuw fris paar stijlvolle sloffen aan te trekken. Zo ben jij helemaal ready voor de koude wintermaanden ;-). Hierbij de meest stijlvolle sloffen van het moment.

Psst, sla dit artikel op via Pinterest.

1. Pantoffels van Birkenstock, €100

Deze pantoffel behoort tot de nieuwe collectie van Birkenstock en is echt een prachtexemplaar, als je het ons vraagt. Deze heldere kleur blauw maakt van iedere comfy-outfit een feestje. En het leuke is: als deze kleur nou niets voor je is, kun je ze ook in een andere kleur aanschaffen.

Bron: Birkenstock

2. Pantoffels van Uggs, €119,95

Deze heerlijke sloffen van Uggs zitten als een huis. Hiermee kun je jaren vooruit, en de kleur zwart is ook perfect voor onder iedere outfit. Wij vinden dit enorm stijlvol.

Bron: Uggs

3. Pantoffels van HEMA, €6

Deze slof is perfect voor onder iedere outfit. De donkerblauwe kleur past echt overal bij. En het leuke is: deze sloffen hebben een wel héél leuk prijsje.

Bron: HEMA

4. Pantoffels van ASOS, €15

Deze mega cuties zijn misschien niet erg warm maar hip en stijlvol zijn ze wel! Trek er een lekkere sok onderaan en jij hebt mega comfortabele sloffen voor een leuk prijsje.

Bron: ASOS

5. Pantoffels van Hunkemöller, €12,99

Ben jij een echte tijgerprint-fan? Dan ben je bij deze sloffen aan het juiste adres. Voor een leuke prijs heb jij prachtige panter-pantoffels aan je voeten. Laat die winter maar komen.

Bron: Hunkemöller

6. Pantoffels van Boohoo, €15

Ook deze sloffen zijn misschien niet mega warm voor je tenen, maar stijlvol en hip zijn ze wel. Dit maakt serieus iedere comfy-outfit compleet.

Bron: Boohoo

Lees ook: Met deze make-upproducten creeër jij een waanzinnige herfst-look

Reageer op artikel:
Winter is coming! Dit zijn de meest stijlvolle sloffen van het moment
Sluiten