Rosa Tettero
Rosa Tettero Travel 11 jun 2017

Bucketlist: je kunt nu met een stoomtrein twee weken door Afrika reizen

Dit is je ultieme bucketlist bestemming. Eentje die je nooit meer zult vergeten. Het is namelijk mogelijk om met een stoomtrein twee weken door Afrika te reizen in een super deluxe hotelkamer terwijl je geniet van The Big Five en fantastische natuur.

Afrika + stoomtrein = dikke ja

Zet een reislustige vrouw in een prachtige stoomtrein die twee weken door Afrika rijdt en je maakt haar intens gelukkig. Dit is een reis die je niet zomaar zult maken, eentje die enorm bijzonder is. Een absolute bucketlist topper.

Frontiers Elegant Journeys is de reisorganisatie die deze droom werkelijkheid kan laten worden. Je begint in Zuid-Afrika en reist door naar Botswana, Zimbabwe, Zambia en Tanzania. De treinreis is enkel een bonus. Want je stopt onder andere in de Madikwe Game Reserve, bij de Victoria Falls en de Great Rift Valley.

Poepie luxe

Maar dat is nog niet alles. De slaapkamers zijn super deluxe, er zijn twee restaurants waar je je buikje rond kunt eten en er is een speciaal observatiecoupé waar je olifanten, neushoorns, leeuwen en andere dieren kunt spotten.

Maar liefst twee weken lang waan je je in de Afrikaanse wildlife, ga je opzoek naar diamanten in de stad Kimberley en zul je de tijd van je leven hebben. Dit is een ‘once in a lifetime experience’. De trein vertrekt namelijk 1 juli vanaf Kaapstad en gaat 18 juli weer terug. Mocht je nog geen plannen hebben voor de zomervakantie, dit is je kans.

We zeggen er wel even bij dat dit geen reisje is dat een paar honderd eurootjes kost. Doe eens gek en koop een kraslot. Of kijken mams of vriendlief met puppy ogen aan. Dit moet je gewoon hebben meegemaakt in je leven, toch?!

Hier wil je ook naartoe: Wanderlust: backpacken op het prachtige eiland Sri Lanka

Reageer op artikel:
Bucketlist: je kunt nu met een stoomtrein twee weken door Afrika reizen
Sluiten