Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 1 jun 2015

STOP! Er komt een nieuw boek uit van Fifty Shades of Grey

Stop met alles wat je nu aan het doen bent. En nee, het is geen één april grap. Er komt serieus een nieuw deel van Fifty Shades of Grey serie uit. En wij beloven je, deze wordt nog grijzer..

18 juni, op de verjaardag van Mr. Grey komt er een nieuw deel van Fifty Shades of Grey uit. Zomaar uit het niets kondigde E.L. James dit aan. Ongelooflijk. En dit deel wordt grijs, grijzer, grijst en nog een tintje donkerder. Het boek wat nu uitkomt is namelijk het verhaal vanuit Mr. Grey zijn perspectief.

Over twee weken al ligt het in de winkels. Getiteld: Grey.

De reden dat het boek verschijnt is omdat de fans dit miljoenen keren hebben gevraagd. Iedereen wilde het verhaal horen vanuit Mr. Grey. Had hij wel een emotionele band met haar? Of hing hij haar alleen maar in de touwen en bewerkte hij haar billen omdat hij ‘Fifty Shades of Fucked Up’ is?

Het boek zal vragen beantwoorden als ‘Waarom Ana?’ ‘Waarom kan hij haar niet vergeten?’ ‘Waar komt ‘laters, baby vandaan?’. Lezers zijn altijd geïntrigeerd geweest door Mr. Grey en zijn donkere persoonlijkheid. Ze kunnen hem niet vangen, niet grijpen en niet snappen. Wat zijn nou echt zijn verlangens? En hoe donker is zijn verleden? Ieder verhaal heeft twee kanten, en over twee weken weten we ein-de-lijk Mr. Grey zijn verhaal. Cancel alles, neem een paar dagen vrij en neem Mr. Grey je bed in. Have fun ladies.

Reageer op artikel:
STOP! Er komt een nieuw boek uit van Fifty Shades of Grey
Sluiten