Emma Plasmans
Emma Plasmans Gezondheid 23 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Voor eens en voor altijd – Met deze hack stop je voorgoed met nagelbijten

Je bent zeker niet de enige die lekker aan zijn of haar nagels knabbelt. Niet alleen kinderen doen het, maar juist ook de volwassenen zijn nagelbijters. Je hebt waarschijnlijk al 1001 middeltjes gebruikt om te stoppen met nagelbijten maar het lukt je maar niet om ervan af te komen. Herken jij jezelf hierin?

Let dan goed op. Wij hebben een geweldige hack ontdekt waardoor jij binnen no time stopt.

Stoppen met nagelbijten

Ze zeggen ook wel eens dat je hand, je visitekaartje is. Best logisch ook, want een hand is een van de eerste dingen die je ziet als je jezelf aan iemand voorstelt. Aangezien we nu geen handen mogen schudden vanwege het coronavirus, wil dat nog niet zeggen dat dat een goed excuus is om ongelimiteerd nagels te bijten. Dus, get yourself together want wij hebben de beste hack ever gevonden die je sowieso wil uitproberen.

Psst, sla deze hack op met Pinterest.

Hack

Eigenlijk is deze hack mega simpel – het enige wat je nodig hebt is een nagelvijl. Maar pas op: het is zeer belangrijk dat je deze vijl ten allen tijden bij je draagt. Het kan namelijk nog wel eens zo zijn dat je een ‘zwak’ momentje hebt en alsnog je nagels helemaal helemaal wil afkloven. Dan is het essentieel dat je je nagelvijl erbij pakt. Dit zorgt er namelijk voor dat je toch met je nagels bezig mag zijn, maar dan op een positieve manier.

In plaats van dat je je nagels afbijt en dat je nagels rafelig worden, vijl je ze juist mooi in een vormpje. Win-win dus want je nagels worden er alleen maar mooier op.

Andere mogelijkheid

Een andere mogelijkheid wat ook goed kan werken, is het onderhouden van je nagelriemen. Je hebt namelijk nooit meer last van die loszittende velletjes wanneer je nagelriemen gezond zijn. Je hoeft hierdoor automatisch niet meer aan je nagels te zitten om dit te corrigeren.

Lees ook: Beauty hack – op deze manier groeien je nagels sneller

Reageer op artikel:
Voor eens en voor altijd – Met deze hack stop je voorgoed met nagelbijten
Sluiten