Renée
Renée | LinkedIn Life 24 december 2019

Ben jij de eeuwige koukleum? Deze fantastische ‘stoute’ kruik is dan het enige gezelschap dat je nodig hebt

Je bent jong en je hebt een dirty mind. Meid, daar is helemaal niks mis mee. Vooral als je als vrijgezel de winter doorgaat – bang voor cuffing season en de effecten daarvan – hebben we iets voor je gevonden om je gezelschap te houden. Maar bovenal om je warm te houden. Bekijk in dit artikel de grappigste kruik die je ooit gezien hebt.

Dat je een kruik in je leven nodig hebt als je altijd rillend de winter doorkomt, dat wist je natuurlijk al. Maar waarom zou je een saaie kruik kopen, als je ook een gezellige variant kunt kopen?

Deze stoute kruik is alles wat je wil

Zo’n heerlijke warmtebron – in de vorm van eh… ja, dat zie je wel op het plaatje – is natuurlijk helemaal top. Want of je nu iemand hebt die je warm houdt tijdens de koude maanden of niet, dit is toch geniaal om cadeau te doen aan jezelf of een vriendin.

firebox kruik
Firebox

Geen vriend(in), geen probleem. Deze fantastische kruik staat in ieder geval altijd voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is ‘m vullen met lekker heet water om jezelf op te warmen. En de reviews liegen er niet om:

“Goed formaat, was groter dan ik had verwacht.” Meer kun je je als koukleum niet wensen. Voor €16,99 is ‘ie in ieder geval van jou en je kunt ‘m in de webshop van Firebox bestellen.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Ben jij de eeuwige koukleum? Deze fantastische ‘stoute’ kruik is dan het enige gezelschap dat je nodig hebt
Sluiten