Koukleumen opgelet! Met deze kachel van de Lidl ben jij binnen no time opgewarmd

Met vijf lagen kleding, een deken en een kopje thee krijg jij het tijdens deze koude regenachtige dagen nog steeds niet warm. Geen paniek, want Lidl is jouw redder in nood aankomende maanden. Samen met deze straalkachel heb jij het deze herfst en winter heerlijk warm.

Wanneer je na een koude dag weer thuis komt, wil je het liefst je werkoutfit omwisselen voor die dikke, warme en comfortabele trui zodat je het lekker warm krijgt. Helaas duurt het altijd wel even voor je weer opgewarmd bent, maar met dit item van Lidl is jouw huisje zo warm.

De straalkachel van Lidl

Wat is er fijner tijdens deze koude dagen dan een warm huis? Haal dan volgende week bij Lidl de straalkachel van Silvercrest in huis en maak de koude ruimtes in jouw paleisje extra warm.

Deze straalkachel is perfect voor de koukleumen onder ons. Met een regelbare temperatuur van zes tot achtendertig graden ben jij binnen no time opgewarmd tijdens een koude en regenachtig winterdag.

Hij is klein en daardoor kun je hem overal in je huis neerzetten. Wanneer jij hem omver gooit, schakelt deze zichzelf automatisch uit voor meer veiligheid. Dus zelfs voor de onhandige meiden onder ons is deze dus perfect.

Aanbieding bij Lidl

Ben jij een echte koukleum en kan je een kachel zoals deze wel gebruiken tijdens de koudere dagen? Ga dan vanaf 14 oktober naar de Lidl en scoor jouw straalkachel voor maar €19,99. Zeg maar doei tegen een koud huis deze winter. Klik hier voor meer informatie.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Koukleumen opgelet! Met deze kachel van de Lidl ben jij binnen no time opgewarmd
Sluiten