Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Body & Mind 21 augustus 2018

Doen: Met deze work-out video krijg je in drie (!) minuten super strakke billen

Strakke billen zonder iedere dag in de sportschool te hangen? We willen het, maar het leek onmogelijk. Tot we op een work-out video stuitten, waarmee je binnen no time de beste bilpartij ooit krijgt.

Kijk, daar worden we blij van. Geen honderd squats per dag doen, geen eindeloze oefeningen op fitnessapparaten uitvoeren en ook niet in de weer met gewichten – en toch strakke, ronde billen krijgen.

Gewoon thuis

Voor deze work-out heb je helemaal geen gewichten of apparaten nodig. Het enige wat je nodig hebt is een fitnessmatje, maar je kunt het ook prima zonder doen. In de tuin, of gewoon lekker in de huiskamer.

Super snel strakke billen

Veel tijd ben je ook niet kwijt, want deze work-out kost maar drie (!) minuten. Maar denk niet dat het niet effectief is, want geloof ons: in die drie minuten staan je billen in de brand.

Snel en effectief

De video bestaat uit vijf oefeningen. Je hoeft alleen maar het meisje in de video te volgen, dat heel goed uitlegt hoe je de oefeningen zo effectief mogelijk kunt doen. Doe de oefeningen iedere dag, en je boekt écht heel snel resultaat.

Gemakkelijker kunnen we het niet voor je maken om die gewilde ronde billen te krijgen. Bekijk de video hieronder. Vanavond starten, dan maar?

My Fitness Pal en meer: dit zijn de 5 beste apps voor tijdens het sporten

Reageer op artikel:
Doen: Met deze work-out video krijg je in drie (!) minuten super strakke billen
Sluiten