Waarom het strand de perfecte goedkope vervanger is van de spa

Laat jouw vermoeide blik zich met de beste concealers en wimperkrullers nog niet verbergen? Zitten je schouders vast door stress en heb je al in geen weken tijd gehad om je huid te verzorgen en je hoofd te laten rusten? Dan ben je misschien geneigd om naar de spa te gaan, maar guess what, het strand is personal, free spa.

Scrub je een babyhuidje

Spa: Scrubzout in overvloed. Maar, iedereen zit in die scrubzoutbakken te graaien én je staat te douchen in de rondvliegende huidcellen van je mede-douchers.
Strand: Doe je voordeel met wat de natuur ons te bieden heeft: een zee vol zeezout. Niet voor niets bestaan er talloze op zeezout gebaseerde beauty producten. De zee is een goede natuurlijke én gratis scrub.
Strand: Dacht je dat het natte zand enkel een geschikte thuishaven is voor krabbetjes en zandkasteelbouwende kids? Ook jij mag hier spelen. Zand is uitermate geschikt voor een natuurlijk potje scrubben. Smeer je met ruwe hand in en dompel je daarna in het zoute water.

Prachtig kapsel

Spa: Plakkerig, klitterig, muf ruikend zwembadhaar waarmee je never je date tegemoet mee zou gaan.
Strand: Beeldige zeemeerminlokken. Zout is dé manier om je haar (gratis) body te geven.
Spa: Voor de dames met her en der wat fake blonde: Chloor kan je haar een groene gloed geven doordat het reageert op de waterstofperoxide die vaak aanwezig is in blonde haarverf.
Strand: Zee, zout en zon zijn één van de beste natuurlijke manieren om je haar (gratis) te blonderen. Waar komt anders de term coupe dû soleil vandaan? Zelfs brunettes krijgen er natuurlijke high-lights van.
Tip: Smeer wat citroensap in je haar voor een sneller en duidelijker zongekust effect.

Goodbye wallen

Spa: Algehele ontspanning. Mits je poedelnaakt op je gemak bent en spitsuren vermijdt.
Strand: Zeg nou zelf, wat is er relaxter dan een dag aan zee, met vriendinnen, magazines, de laatste roddels, een heerlijke salade en een drankje in je hand? Je zal het stralende middelpunt zijn door je zongekuste en zachte huid, beachy hair-do en zen gezichtje.

Reageer op artikel:
Waarom het strand de perfecte goedkope vervanger is van de spa
Sluiten