Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 29 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Ideaal! Er bestaat nu ook een strandbed voor vrouwen met grote borsten

Naast het luchtbed voor vrouwen met grote borsten, is er nu ook een strandbed voor vrouwen met grote borsten. En dat is ideaal. Want nu kunnen wij én op het strand chillen én in de zee. Je hoeft nu niet meer dat luchtbed continu te verslepen, maar hebt het beste van beide werelden.
Dit is de hemel voor onze boobies. Je kan ze namelijk heerlijk laten rusten in het strandbed voor vrouwen met grote borsten. Naast het luchtbed is er nu ook een normaal strandbed. Wat een feest, nu heb je nooit meer last van pijnlijke borsten. Deze uitvinding maakt ons blijer dan blij.

Strandbed voor vrouwen met grote borsten

Zeg maar dááág tegen die platgedrukte borsten, je kan ze voortaan kwijt in het strandbed. Je kan nu uren op je buik liggen zonder gek te worden van uitstekende boobies. Ostrich heeft het bedje verzonnen maar speelt volgens ons in op het eerder bedachte luchtbed voor vrouwen met grote borsten.

strandbed voor vrouwen met grote borsten

Uiteraard zijn wij met beide uitvindingen meer dan blij. Twee bedjes zijn zoveel praktischer dan één. En laten we wel zijn: een strandbed, ligt lekkerder dan een luchtbed (op het strand). Als jij het bed wil kopen; dan kan dat hier voor ongeveer 80 euro.

Er is momenteel blijkbaar veel aandacht op producten voor vrouwen met grote borsten. Wij zijn heel benieuwd naar de volgende fantastische ontwikkeling. Misschien wel iets voor groot geschapen mannen (haha, dat zou toch hilarisch zijn).

Reageer op artikel:
Ideaal! Er bestaat nu ook een strandbed voor vrouwen met grote borsten
Sluiten