Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 18 mei 2018

Oeh! Deze strandtent in Groningen is de nieuwe hotspot van het Noorden waar je gezien wil worden

Als je tijdens de warme zomerdagen ergens wilt chillen in Groningen, is het Paterswoldsemeer de place to be om je handdoekje neer te leggen en een frisse duik te nemen. Er zitten her en der al wat leuke strandtentjes langs het water, maar nog geen zoals deze.

Met mooi weer wil je natuurlijk op een handdoekje aan het water liggen, een lekker drankje erbij en knappe boys spotten op het strand. Bij deze nieuwe strandtent in Groningen kan dit allemaal. Yes.

Strandpaviljoen Paterswoldsemeer

Er zitten al een paar strandtentjes aan het water, maar daar wordt het niet per se gewaardeerd als je in je bikini op het terras komt zitten. Bij deze hotspot daarentegen mag je gerust op je zanderige blote voetjes aan komen waaien en in je natte badkleding op een stoel neerploffen.

Het is ook geen probleem om met je surfplank op het terras te komen zitten. En dan denken wij maar aan één ding: knappe surfdudes in overvloed. Er zijn maar liefst 140 plekken beschikbaar op het terras, daar zit vast wel iemand tussen.

Nog even geduld

In 2017 is de bouw van het strandpaviljoen al begonnen, en over een paar weken zullen de deuren dan eindelijk voor het eerst openen. Houdt de Facebookpagina van Strandpaviljoen Paterswoldsemeer goed in de gaten om te weten wanneer ze precies open gaan.

Reageer op artikel:
Oeh! Deze strandtent in Groningen is de nieuwe hotspot van het Noorden waar je gezien wil worden
Sluiten