Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 12 september 2017

Spoiler alert! Er is nieuwe info over Stranger Things seizoen 2

Nog minder dan zeven weken tot het tweede seizoen van Stranger Things over de hele wereld te zien zal zijn. En we krijgen eindelijk een paar hints over het plot. Ben je er klaar voor?

Stranger Things seizoen 2, let’s go

De eerste aflevering is redelijk goed afgesloten, waardoor de deur open staat voor vele mogelijkheden hoe Will zich zal aanpassen aan ‘het normaal’, na zo veel tijd in de Upside Down te hebben gespendeerd.

Maar gelukkig voor ons is David Harbor aka lokale politieagent Jim Hopper, aardig genoeg om TV Guide te vertellen wat er van zijn karakter kan worden verwacht. Hij zegt: ‘De dochter van Hopper zal de eerste focus zijn van Stranger Things seizoen 2, maar niet zoals je denkt dat het zal zijn.’

Er is meer..

‘Hoppers betekenis van die relatie, van een vader zijn en van een man zijn, groeit dieper en dieper. We krijgen veel tijd om te ontdekken wat dat is, maar het zal niet op de letterlijke manier gaan. Meer zal ik niet verklappen want het wordt echt heel goed.’ Aldus David.

David vertelt ook: ‘Hij redde Will en heeft een nieuwe interesse gevonden in het leven. Het zal gaan over de plekken waar zijn heldenfantasie hem niet naartoe kan brengen.’

Maar het blijkt een tikkeltje vaag

In het eerste seizoen lijdt David nog steeds onder het verlies van zijn dochter op zo’n jonge leeftijd. Het is daarom interessant om te zien hoeveel aandacht er aan wordt gegeven, aangezien de Hawkins strijden tegen een andere entiteit van Upside Down.

De makers van Stranger Things Matt en Ross Duffer hebben verklapt dat het enige wat ze wilden is het maken van vier seizoenen voordat de stekker eruit gaat. Het is een moeilijk concept om te ontwikkelen: ‘We moeten het verhaal blijven aanpassen. Al weet ik niet of we jaarlijks iets slechts in hun leven kunnen laten gebeuren.’

En Barb?!

Velen waren wel erg teleurgesteld toen executive producer Shawn Levy bevestigde dat Barb niet terug zou keren. In welke vorm dan ook. Hij vertelt dat de fan theorieën over dat de geliefde Barb nog zou leven erg frustrerend zijn. Het kan niet gebeuren.

Maar wij zijn benieuwd of er toch nog wat dingen in de openbaring zullen komen. Nog eventjes geduld: 27 oktober is Netflix jouw beste vriend.

ZIE OOK: Spannend! Stranger Things komt terug en dit is de eerste trailer

Reageer op artikel:
Spoiler alert! Er is nieuwe info over Stranger Things seizoen 2
Sluiten