De perfecte strapless bh kopen: waar moet je op letten?

Als je het perfecte exemplaar al in huis hebt is het nu tijd voor een vreugdedansje, want vriendin, een strapless bh kopen is een hele missie. De een is te wijd, terwijl de ander afknelt. De een drukt je borsten plat, terwijl de ander weer te grote cups heeft. Wij vertellen je hoe je de perfecte strapless bh shopt en waar je op moet letten.

Het klinkt als een droom: een strapless bh vinden die je niet iedere vijf minuten omhoog hoeft te trekken. Wij vertellen je hoe je stap voor stap deze droom waarmaakt en de perfecte boobie-match vindt.

Waar moet je op letten bij het shoppen van de perfecte strapless bh?

Zolang jij deze punten afcheckt kan er niets misgaan.

1. De band moet precies passen

Meet de omvang van je torso voordat je op zoek gaat, het is namelijk erg belangrijk dat de band precies past. Een te krappe band gaat knellen en bij een te wijde band hangt de bh binnen no time op je navel. Je kan je in de meeste lingeriewinkels ook laten opmeten door een expert, zodat jij gegarandeerd de juiste maat koopt.

Een strapless bh koop je het liefst aan de strakke kant, zonder dat het oncomfortabel wordt. Zo zorg je ervoor dat je borsten genoeg steun krijgen en dat de bh niet afzakt.

2. Koop geen verstelbare bh

Er zijn genoeg bh’s op de markt die je op allerlei manier kan dragen. Helaas werken deze meestal niet zo goed, omdat het model van deze bh’s voor geen enkele manier van dragen écht perfect is. Koop daarom een bh die alleen strapless gedragen kan worden, zodat je de beste strapless bh vindt die er is.

3. Zorg dat de cup mooi aansluit

Dit is ontzettend belangrijk en tegelijkertijd ook ontzettend lastig. Cupmaten verschillen enorm per lingeriemerk en soms zelfs per model. Wij raden je aan om meerdere maten te passen, zodat je sowieso de juiste match vindt.

Een goede manier om bh te testen is door ‘m aan te trekken, naar voren te buigen en je borsten er echt goed in te leggen. Is de cup nog steeds te stak of te los? Dan is het tijd voor een andere cupmaat.

4. Kies het juiste model voor de grootte van je borsten

Genoeg ondersteuning krijgen is erg belangrijk, omdat er dit keer geen bandjes zijn die de boel omhoog houden. Heb jij kleine borsten? Dan biedt een simpele strapless bh voldoende ondersteuning. Heb jij grotere borsten? Scoor dan een bh met een brede band eronder, denk aan een bustier.

Lees ook: Hebben! Deze goedkope bh van ASOS is een lifesaver voor iedere meid met volle borsten

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
De perfecte strapless bh kopen: waar moet je op letten?
Sluiten