Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 2 mei 2018

App je vriendinnen! Utrecht is een hotspot rijker en geloof ons, hier wil je heen

Om een lekker hapje te eten met je besties/date/moeder hoef je tegenwoordig heus niet meer naar Amsterdam af te reizen. Utrecht ligt niet alleen lekker centraal, maar is ook een hotspot rijker. Maak kennis met The Streetfood Club.

Of je nu om 11 uur (of drie uur ’s middags) zin hebt om te brunchen: bij The Streetfood Club kan het. Maar je bent er ook aan het goede adres voor diner en een cocktail. En psssst, het interieur is prach-tig.

The Streetfood Club

Sinds kort ben je op de Janskerkhof in Utrecht aan het goede adres als je wilt brunchen of gewoon überveel zin hebt in streetfood. Van beef samosa tot dim sum, The Streetfood Club heeft het allemaal.

De prijzen beginnen al vanaf 2,50 euro en omdat het een shared dining concept is kun je samen met je date van alles wat proeven zonder meteen een godsvermogen kwijt te zijn.

Instagram proof interieur

De freaky milkshakes zijn trouwens niet het enige leuke om naar te kijken. Het interieur is een lust voor het oog en haha nee, we krijgen niet betaald om dit te schrijven. Bekijk deze Instagram plaatjes maar:

Hier wil je toch aan tafel gaan?

Reageer op artikel:
App je vriendinnen! Utrecht is een hotspot rijker en geloof ons, hier wil je heen
Sluiten