Zo mooi: Deze vrouw tovert striae om in glitterkunstwerken en het is prachtig

Of je nu jong of oud bent, bijna iedere vrouw heeft striae. En dat vinden we massaal k*t. Is nergens voor nodig, als het aan Sara Shakeel ligt. Op haar Instagram account plaatst ze namelijk prachtige foto’s van vrouwen waarop ze hun stretch marks heeft omgetoverd tot prachtige glitterkunstwerkjes.

Striae

De Pakistaanse Sara is kunstenares en daarom pro in het bewerken van foto’s. Je zou zeggen dat ze de striae net zo makkelijk had weg kunnen werken. In plaats daarvan legt ze er de nadruk op. Met de kunstwerkjes bewijst Sara dat elke vrouw prachtig is, juist met striae.

De foto’s hebben heel wat teweeg gebracht bij haar volgers. Eén plaatje heeft maar liefst twintig duizend likes gekregen en in de reacties reageren vrouwen massaal dat ze het stunning vinden. En daar zijn we het compleet mee eens.

Sara: “Ik kan me nog goed herinneren dat ik de foto’s bewerkte. Ik vond het doodeng om ze online te gooien. Gezien ik uit Pakistan kom, en daar weinig over lichamelijke oneffenheden wordt gepraat, hoopte ik dat het goed ontvangen werd.’” Daar hoeft ze zich niet langer druk om te maken.

Juist omdat ze zelf ook last heeft van striae, vindt Sara het project zo bijzonder. ‘Ik ben veel aangekomen en weer afgevallen. De littekens zullen voor altijd zichtbaar zijn. Daarom wil ik ze ‘opvullen’ met iets heel moois.’

Ben je dol op glitter?Dan wil je dit gezichtsmasker misschien wel proberen, vol met glitter.

Reageer op artikel:
Zo mooi: Deze vrouw tovert striae om in glitterkunstwerken en het is prachtig
Sluiten