Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 4 sep 2019

Nieuwe studentenkamer? Volgens je sterrenbeeld richt je ‘em zo in

Misschien woon je nog maar net in je eerste studentenkamer of verhuis je naar een nieuwe optrekje. Ondanks dat je misschien niet veel te besteden hebt wil je je toch thuis voelen. Maar welke look past het beste bij jou?

Volgens je sterrenbeeld zijn deze elementen onmisbaar in jouw studentenkamer om je thuis te voelen. Check snel jouw sterrenbeeld voor de juiste inspiratie.

Steenbok

Jij hebt het makkelijk. Je wordt namelijk blij van simpliciteit in je studentenkamer. Investeer daarom in een goed bed en een paar stoere eyecatchers. Neutrale tinten passen het beste bij jou dus laat je niet verleiden door felle kleuren, die ben je na een paar weken weer zat.

Waterman

Watermannen zijn zo veranderlijk als het weer en daarmee hun smaak ook. Je houdt van een creatieve look en schildert het liefst alles fel gekleurd. Misschien een idee om een paar gekke items aan te schaffen?

Vissen

Vissen is een waterteken en dat merk je aan hun interieur voorkeuren. Jij wordt gelukkig van frisse kleuren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende blauwtinten zoals lichtblauw, azuurblauw en aquablauw. Wees niet bang om de beach look naar binnen te halen, het maakt jou direct vrolijk.

Ram

Rammen barsten van de energie waardoor jij gigantisch van je studentenleven geniet. Oftewel, je brengt meer tijd door in de kroeg dan in je bed. Voor jou is een fotocollage met old school polaroids van wilde avondjes de ultieme eyecatcher op jouw kamer.

Stier

Jij weet als geen ander hoe je je studentenkamer wilt inrichten. Je hebt allang een moodboard gemaakt, parels op Marktplaats gevonden en een plan de campagne gemaakt. Jouw missie van het nieuwe studiejaar? Waarschijnlijk wordt je vooral door je vriendinnen ingezet als interieur stylist.

Tweelingen

Niets past beter bij jou dan een eclectische inrichting. Meubels en decoraties met een bohemian uitstraling, zoals gehaakte dekens en kleurrijke printjes, doen het goed – maar wel gecompenseerd door rustigere moderne elementen.

Kreeft

Dit sterrenbeeld hecht enorm veel waarde aan het ‘thuisgevoel’. Grote kans ook dat je je familie best een beetje mist als je net op kamers bent. Ga voor een ietwat nostalgische inrichting die je doet denken aan thuis. Vind je dat te oubollig? Maak dan een kekke fotowand met familiefoto’s. Want jouw motto ‘family first’ mag niet ontbreken in jouw studentenkamer.

Leeuw

Leeuwen zijn uitbundig en daarmee ook jouw inrichting. Ga voor gouden accessoires en opvallende vormen in jouw interieur. Aangezien je ook een echte carrièretijger (of zullen we zeggen carrièreleeuw?) bent is een visionboard een must voor jou. Verzamel hier al je ideeën, doelen en inspiratie voor een knallend studiejaar.

Maagd

Jij houdt niet van frutsels. Wat zeg ik, je hebt er stiekem een hekel aan. Voor jou is het belangrijk dat je studentenkamer overzichtelijk en orderlijk ingericht is. Investeer bijvoorbeeld in een goede kast waar je al je spullen uit het zicht kunt opbergen.

Weegschaal

Rust en balans is alles wat jij in het leven wilt, en dus ook in je inrichting. Maar ondanks dat, heb je een hekel aan een saaie studentenkamer. Kies bijvoorbeeld voor opvallend beddengoed, maar dan wel symmetrisch opgemaakt zodat het de rust van een strak opgemaakte hotelkamer uitstraalt.

Schorpioen

Schorpioen staat bekend als een sexy en sensueel teken. Daarom is het voor jou belangrijk dat je studentenkamer een warme sfeer heeft. Kies voor warme tinten en vergeet geen voorraad waxinelichtjes in te slaan, je weet immers maar nooit wie je treft in de kroeg.

Boogschutter

Boogschutters zijn echte reizigers en jij wordt graag herinnert aan je mooie reizen en avonturen. Een kamer waarin iedereen je vraagt waar dat mooie beeldje of prachtige wanddoek van is past bij jou. Want, dan kan je weer vertellen over je prachtige reizen. Schroom dus niet en breng je buitenlandse vondsten mee.

Meer over sterrenbeelden:

Roomed.nl

Reageer op artikel:
Nieuwe studentenkamer? Volgens je sterrenbeeld richt je ‘em zo in
Sluiten