Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 31 mei 2018

Haha! Je kan nu studeren in clubs in Antwerpen en Leuven

Studeren is saai. Heel soms staat er wat interessants in het boek maar over het algemeen is feestvieren leuker. Voor iedereen die het hiermee eens is, is er briljant nieuws. Jij kan namelijk gaan studeren in clubs, in Antwerpen en Leuven.

Val jij nog net niet in slaap boven je boeken? Wellicht heb je een lekker up tempo muziekje nodig, en een baseline die jou gaande houdt. Neem je studie boeken mee naar clubs in Antwerpen en Leuven. Hier kan jij uit je plaat gaan en tegelijkertijd die studiepunten binnenslepen.

Studeren in clubs in Antwerpen en Leuven

De locatie wordt jouw aangeboden maar wat de muziek betreft, zal jij deze vanuit je oordopjes moeten beluisteren. De clubs zijn namelijk opengesteld voor jou om op een zo goed mogelijke wijze te studeren. Het is in eerste instantie stil, maar jij kan zelf jouw favoriete muziekje aanzetten.

Het fijne hieraan is dat je voor één keer jezelf niet hoeft op te sluiten in je slaapkamer of in de bibliotheek. Een andere leeromgeving is wellicht perfect om nieuwe informatie tot je te nemen. Wat hiernaast super tof is, is dat je de hele nacht kunt doorgaan. Je gaat weliswaar niet dansend uit je plaat, maar wél de hele nacht door boven je boeken.

Wat comfort betreft is er aan alles gedacht: wifi, hulpmiddelen voor bij het studeren en gezonde snacks. Er is zelfs een energy lounge waar jij jezelf een welverdiende pauze mag gunnen (hier kan je gamen of even je beentjes uitschudden in de silent disco). Hoe cool is dat?

De Ampere in Antwerpen is open van 5 tot 7 juni en de Barvista in Leuven van 11 tot 13 juni. Check hier voor meer info, succes met studeren en bovenal: geniet.

Reageer op artikel:
Haha! Je kan nu studeren in clubs in Antwerpen en Leuven
Sluiten