Isis van Graas
Isis van Graas Life 5 jun 2019

Moet je echt voldoendes halen tijdens deze tentamenperiode? Dan kun je deze maand studeren in deze nachtclub voor extra concentratie

Sta jij iedere keer met stress naar volle tafels en bezette stoelen te kijken en is er geen studeerplek meer te vinden? Nachtclub De Marktkantine opent de deuren voor alle studenten die geen plek kunnen vinden om te studeren.

Als een idioot een plekje in de bieb weten te bemachtigen is nu verleden tijd, want studeren doe je in stijl en wel in deze nachtclub.

Lees ook: Last van puistjes op je rug? Dat kan hiermee te maken hebben

Van swingen naar studeren in De Marktkantine

Vanaf nu is strijden voor je studieplek niet meer nodig, want Red Bull organiseert een studieclub voor 800 studenten in één van onze favoriete uitgaansplekken in Amsterdam. Vanaf 24 tot en met 27 juni worden er toffe lezingen en Q&A-sessies gehouden, zodat alle stressende studenten gemotiveerd hun blokperiode doorkomen.

Naast studeren worden er ook yogalessen en hilarische lezingen gegeven om ondertussen wat ontspanning te krijgen. Aan het einde van de tentamenperiode worden de studenten uitgenodigd voor een heerlijk feestje op 28 juni.

Meld je aan bij Red Bull Study Club

Verwacht geen bonkende muziek tijdens de studie uren, maar wel een relaxte (en gereserveerde, yes!) studieplek waar je van 8 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds of van 6 uur ’s avonds tot middernacht terecht kan. Tickets zijn vanaf donderdag 6 juni om 12:00 uur te koop via de site van Red Bull.

Lees ook: Op zoek naar de lekkerste koffie van Amsterdam? Dit zijn de 6 leukste koffietentjes waar je ook wat lekkers kunt eten

Reageer op artikel:
Moet je echt voldoendes halen tijdens deze tentamenperiode? Dan kun je deze maand studeren in deze nachtclub voor extra concentratie
Sluiten