Hilarisch: de mannen van Stuk TV halen briljante stunt uit en die moet je écht zien

Lig jij ook altijd in een deuk met je vriendinnen om de video's van Giel, Stefan en Thomas? De mannen van Stuk TV hebben nu weer een briljante stunt uitgehaald. En geloof ons, die wil je écht niet missen.

De jongens van Stuk laten voor iedere aflevering hun kijkers bepalen welke onzinnigheden zij moeten doen. Het gevolg is dat ze vaker wel dan niet letterlijk stuk gaan. Zo ook bij deze stunt.

Helemaal stuk

Voor deze stunt reizen Giel, Stefan en Thomas af naar Bangkok. Niet voor een snoepreisje, maar wel om hun kookkunsten en organisatietalenten te laten zien. Want de mannen hebben als opdracht: een pop-up restaurant openen in Bangkok.

Street food

En da’s nog niet de enige uitdaging. Want op het menu moet een authentiek Pad Thai gerecht staan, wat bereid is met de nieuwe Aziatische Street Food maaltijdpakketten van Conimex. De gerechten worden beoordeeld door een strenge jury, namelijk de lokale bevolking zélf.

Geslaagd

Hun missie is geslaagd! Want de Pad Thai die de mannen bereid hebben met de Conimex maaltijdpakketten zijn in de smaak gevallen bij de lokale bevolking. Het oordeel? Het gerecht smaakt nét zoals in Azië zelf. Best knap, niet?

Check hieronder de lachwekkende video’s van Stuk Tv.

Wil je zelf de keuken induiken om deze heerlijke Pad Thai maken? Dat kan. Hier vind je alle informatie om je eigen authentiek smakende gerecht te maken. Eetsmakelijk!

In samenwerking met Conimex

Reageer op artikel:
Hilarisch: de mannen van Stuk TV halen briljante stunt uit en die moet je écht zien
Sluiten