Stunning! Plus size model Tess Holliday laat zien dat jij echt al je bikini body hebt

We kunnen haast niet meer om de bikini body's heen. Overal waar je kijkt, op Instagram of blogs, iedereen is wel bezig met afvallen of trainen voor haar bikini body. Maar volgens Tess is dat helemaal niet nodig.

Ontmoet Tess Holliday. Dit prachtige plus size model laat zien dat jij echt wel al je bikini body hebt door middel van een hele inspirerende campagne:

Simply Be

Deze super stoere en inspirerende vrouw is met haar maat 52 trots plus size model. In samenwerking met het mode merk Simply Be, wil Tess laten zien dat jij zelfverzekerd en prachtig genoeg bent om een bikini te dragen. Het maakt niet uit wat voor maat je hebt, je bikini body heb je al. Tess heeft zeker ieders hart in de modewereld veroverd nadat ze al prachtig schitterde op de cover van People Magazine, in mei dit jaar.

Campagne

Holliday is trots op de campagne en zeker op het feit dat zij het beeld is van de campagne. In bikini met een bordje: #SimplyBekini heeft Tess meer niet nodig. “Ik hoop met de campagne #SimplyBekini iedere vrouw te inspireren om van zichzelf te houden zoals zij is. Iedere vrouw heeft al een bikini body, want je hebt je prachtige lichaam en een bikini, zodat je klaar bent om te schitteren op het strand. Er bestaat niet zoiets als het perfecte lichaam ook al wordt dat door de media deze dagen steeds meer weergegeven.”

Wij vinden het hartstikke cool van Tess en vinden haar dan ook een echte bad ass power vrouw. Bekijk de video van de campagne hieronder plus een fabulous foto van Tess in bikini:

Wil jij ook jouw bikini body bereiken zonder eten te laten staan? Je leest hier hoe dat kan.

Reageer op artikel:
Stunning! Plus size model Tess Holliday laat zien dat jij echt al je bikini body hebt
Sluiten