Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 22 mrt 2018

Sú-per chill! Deze oordoppen herkennen snurkgeluiden en blokkeren ze de hele nacht

Niets zo vervelend als heel moe zijn, niets liever willen dan slapen, maar door je snurkende lover geen oog dicht doen. Na een tijdje sta je strak van de frustratie en fantaseer je erover hoe je hem door elkaar gaat rammelen. Of je past het in de praktijk toe.

Maar uiteindelijk is dat door elkaar rammelen natuurlijk niet effectief. Want zodra je liefje weer naar dromenland is vertrokken, zal hij opnieuw die vreselijke snurkgeluiden produceren. Ben jij de wanhoop nabij? Dan kunnen deze oordoppen wel eens de oplossing zijn.

Deze oordoppen herkennen snurkgeluiden en blokkeren ze

Ex-technici van Nokia hebben namelijk geniale oordoppen ontworpen. Het doel van de ontwerpers was om oordoppen te maken die beter geluid tegen houden dan die krengen die je nu weer iedere nacht in je oren duwt en en ook nog eens gruwelijk veel pijn doen als je een zijslaper bent.

De nieuwe oordoppen heten QuietOn en ze zijn piepklein. Geen pijn meer dus. Maar nog beter: ze zijn afgesteld op snurkgeluiden. Waardoor je die nooit meer hoort (want we kennen allemaal het gevoel als je je lover dóór je oordoppen heen hoort snurken).

Het werkt een beetje ingewikkeld. Want je krijgt eigenlijk een ander geluid te horen in je oren. Maar dat hoor je dan weer niet. Je hoort namelijk helemaal niets Hmm.

De oordopjes werken daarom op batterijen. Maar die gaan wel 20 uren mee, dus je wordt niet midden in de nacht alsnog wakker van de geluiden.

oordoppen herkennen snurkgeluiden en blokkeren ze

Nooit meer wakker liggen door het gesnurk van je lover

Je kunt ze nu al bestellen via Indiegogo voor 129 dollar, maar ze komen pas in oktober op de markt. Wil je liever nog even wachten? Dan heb je wel pech, want uiteindelijk gaan ze 239 dollar kosten.

Ja, een boel geld. Maar aan de andere kant: een goede nachtrust is ook wat waard. En misschien red het je relatie wel.

Reageer op artikel:
Sú-per chill! Deze oordoppen herkennen snurkgeluiden en blokkeren ze de hele nacht
Sluiten