Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 19 mrt 2018

Ein-de-lijk! Dit is dé manier om dit jaar wél je summerbody te krijgen

Het goede nieuws: je bent nog op tijd. Het is half maart en over één dag begint de lente. Dat betekent dat je nog een paar maandjes hebt om je ideale summerbody te bereiken. En als tot nu toe al je verwoede pogingen zijn mislukt dan hebben we voor dit jaar dé oplossing.

Je herkent het vast wel: je maakt de keuze om écht aan je summerbody te werken. Je schrijft je in bij een sportschool, gaat naar de supermarkt om bizar veel groenten en gezonde dingen te halen (inclusief chiazaden en gojibessen) en zweert alcohol af.

Tien dagen later zit je gewoon weer aan de bitterballen en rosé op het terras. Want ach, één snipperdagje moet kunnen. Voor je het weet val je terug in je oude patroon. En dan is het opeens al eind juli. Oeps. Volgende zomer weer een kans.

Toch baal je ergens, niet waar? En daarom probeer je het opnieuw en opnieuw. Wees gerust, je bent niet de enige die het écht probeert en die weer afhaakt. Ik (de schrijfster van dit artikel) doe precies hetzelfde. Maar, de redding is nabij: personal training.

Personal training helpt je deze zomer lichaam écht te bereiken. Dit is waarom:

Summerbody: nu écht

Je kunt précies het lichaam krijgen wat je wil

Bij personal training wordt er voor jou een programma op maat gemaakt. Als jij droomt van een strakke buik of juist ronde billen wordt er voor die wens een programma ontworpen en de beste oefeningen daaraan gematcht.

Terwijl als je meedoet aan groepslessen of op de apparaten van de fitnessschool gaat staan, je misschien helemaal niet de juiste spiergroepen aanspreekt. Dan kun je eeuwig trainen maar toch niet het lichaam van je dromen krijgen.

Je voelt je nooit alleen

Je personal trainer voelt bijna als je beste vriend. Wel eentje die je af en toe goed aanpakt, maar oké. Het is iemand die altijd bij je is als je aan het trainen bent. Soms kan sporten namelijk dodelijk saai zijn. Maar personal training niet. Je voelt je niet alleen want je bent niet alleen.

Er is geen excuus om het af te zeggen

Toch op het terras gaan zitten en denken ‘ik ga morgen wel naar de sportschool’ zit er bij personal training niet in. Je hebt namelijk een afspraak met jouw trainer en die kun je niet afzeggen. Ten eerste kost dat nét een tikkeltje te veel geld en ten tweede wil je hem niet laten zitten.

Je wil nooit afgaan en daardoor geef je nooit op

Je personal trainer is waarschijnlijk hartstikke fit. In de sportschool kun je oefeningen nog half uitvoeren, of net die laatste tien skippen. Maar, dat doe je niet als hij naast je staat. Dan moét je door. Mooi niet dat je je laat kennen. En anders dwingt ‘ie je toch wel om het alsnog te doen.

Je weet dat je waar krijgt voor je geld

Je personal trainer haalt het onderste uit de kan. Je weet dat je nooit zo diep kan gaan als je jezelf moet motiveren. Maar hij zorgt er op één of andere manier alsnog voor dat je drie extra burpees doet als jij denkt dat je écht niet meer kan. Daarom heb je sneller je summerbody dan wanneer je alles op eigen motivatie zou doen.

De tijd vliegt voorbij

In de sportschool kan de tijd nog wel eens voorbij kruipen. Je sjokt van apparaat naar apparaat en je hebt weinig zin. Bij personal training ben je zo op je coach gefocust dat je de tijd vergeet. Je bent bezig met het uitvoeren van je programma en zijn stem zorgt ervoor dat je zo een uur verder bent. Jippie.

Het is duurzaam

Een personal trainer zal je altijd zo begeleiden dat je niet begint en weer stopt. Hij zal zorgen dat je je lifestyle aanpast zodat je dit altijd kunt volhouden. Zodat je niet volgend jaar weer opnieuw moet beginnen voor je summerbody. Tenminste, dan moet je wel een goede personal trainer hebben:

Elite Trainers

En waar haal je die goede trainer vandaag? Elite Trainers is een plek waar je zeker weet dat je goed zit. Elite Trainers is opgericht door Sander Koewé en staat voor een keurmerk aan personal training.

Er vallen meerdere personal trainers onder de Elite vlag. Elke trainer heeft z’n eigen specialiteit. Gezamenlijk houden de trainers jouw documentatie bij en zorgen ze dat ze altijd aan jouw doel werken. Maar wel ieder op zijn eigen manier.

Ze werken met jou aan jouw droomlichaam. Maar dat niet alleen, ze zorgen ervoor dat je je lifestyle gaat veranderen zodat je altijd dat lichaam kunt blijven behouden. Ook als je af en toe een wijntje drinkt op het terras en soms eens een bitterbal wil bestellen.

Dat de mannen er ook nog eens erg goed uitzien is alleen maar een extra plus…

Reageer op artikel:
Ein-de-lijk! Dit is dé manier om dit jaar wél je summerbody te krijgen
Sluiten