Zo zet je zonder moeite een super sexy eyeliner

Zwarte eyeliner aanbrengen lijkt makkelijk, en in principe is het dat ook. Het enige wat je hoeft te doen is met het kwastje de lijn van je wimpers te volgen en klaar ben je. Maar met deze tips van uber make-up visagiste Pat McGrath kun je je simpele eyeliner upgraden naar een super sexy variant.

Om mee te beginnen laat je je ogen vrij van foundation. Doordat je je oogleden niet egaliseert creëer je meteen een natuurlijke diepte bij je ogen. Hierna zorg je voor een extra stoer effect door je eyeliner zowel boven als beneden op de waterlijn aan te brengen.

Maar daar laat je het niet bij, ook zet je de eyeliner op de bovenste en onderste wimperrand. Hierdoor creëer je een stoere look met een rauw randje, plus de kleur van je ogen komt zo geweldig naar voren. Het fijne van deze look is dat het niet geeft als de eyeliner een beetje vlekt, dat is namelijk part of the look. Met een dikke laag mascara op de bovenste en onderste wimpers en een strategisch geplaatste highlighter (cupidoboog, jukbeenderen en neusbrug) maak je de look helemaal af.

Reageer op artikel:
Zo zet je zonder moeite een super sexy eyeliner
Sluiten