Super stunning: Dit is dé plek voor een tattoo in 2017

Tattoos zijn hot en dat zullen ze nog wel even blijven ook. Zo zullen we dit jaar nog een hoop prachtige tattoos voorbij zien komen. We zijn namelijk nog lang niet klaar met deze permanente maar oh-zo stunning, kunstige versieringen op onze lichamen. Maar wat wordt dé plek voor een tattoo in 2017?

Tattoos kun je overal op je lichaam laten zetten. Van je grote teen tot je billen tot achter je oren. Als je iemand voorbij ziet lopen met een tattoo, dan blijf je er naar staren. Body art is een kunst die in 2017 nog steeds heel populair zal blijven.

Maar, er is één plekje op het lichaam waar de meeste mensen hun tattoo zullen laten zetten dit jaar, volgens celebrity tattoo artiest JonBoy. Het is een plek waar je je tattoo gemakkelijk kunt verbergen maar ook juist kunt laten opvallen: je heup.

JonBoy is wel een expert te noemen, zo heeft hij Kylie Jenner en Justin Bieber als klant. Waarschijnlijk heb je Kylie’s tattoo al eens voorbij zien komen:

Blijkbaar zette Kylie een trend, want de heup tattoo wordt steeds populairder. Andere delen van het lichaam zoals de binnenkant van de armen, zijkant van de ribben, de nek en achter de oren zullen ook populair zijn in 2017. Maar, de heup tattoo staat met stip op nummer 1. Ga jij er eentje laten zetten?

LEES OOK: Deze 12 dingen willen vrouwen met tattoos nooit meer horen

Reageer op artikel:
Super stunning: Dit is dé plek voor een tattoo in 2017
Sluiten