Té lief! Action verkoopt een superheldenheldenpakje voor je hond

Is jouw lieve hond je alles? En ben je iedere ochtend weer blij als je opstaat, beneden komt en je je trouwe viervoeter ziet? Dan hebben we goed nieuws. Om jouw hond aka superheld eens in het zonnetje te zetten, verkoopt Action een superheldenpakje speciaal voor een hond. Hoe leuk is dit?

Zie je het al voor je? Jij en je superheld al wandelend in het bos..

Superheldenpakje van Action voor je hond

Of je hond nou jarig is, het dierendag is of juist een gewone dag is – het is sowieso leuk om je hond in zo’n mega cute superheldenpakje te hijsen. En precies om deze reden verkoopt Action deze week verschillende dierenpakjes. En het leuke is: er zijn drie verschillende soorten. Je kunt kiezen uit: Batman, Superwoman en Superman.

We horen je al denken ‘dit is vast zielig voor mijn lieve hondje’. Nou nee, dat is het dus niet. Het superheldenpakje gaat namelijk alleen over de voorpootjes, zo is het dus helemaal geen grote last voor jouw trouwe viervoeter.

Te koop bij de Action

Goed om te weten: het is pak is een onesize – en daarom alleen maar geschikt voor de kleinere honden. Alledrie de pakken zijn te koop op de website van Action voor maar €3,99 per superheldenpakje. Dat zijn nog eens leuke prijzen. Wij kunnen niet wachten om onze viervoeter hierin te zien lopen, wat jij?

Is jouw trouwe viervoeter een superheld? Beleef samen de leukste avonturen in deze superhelden dierenpakjes. 🐶😍Vanaf morgen in onze weekactie!

Geplaatst door Action op Dinsdag 6 oktober 2020

Lees ook: Droombaan alert: 7 beroepen waar je met honden kunt werken

Reageer op artikel:
Té lief! Action verkoopt een superheldenheldenpakje voor je hond
Sluiten