Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 20 mrt 2018

Er bestaat een Superrelatie weekend en daar leer je hoe je je liefdesleven wél succesvol maakt

Als je bent uitgeswiped op Tinder, inmiddels al op die blind date bent geweest waar je moeder zo om zeurde en je bijna overweegt om dan maar als kattenvrouwtje door het leven te gaan, dan is de redding nabij. Er bestaat namelijk een Superrelatie weekend en dat is precies wat je denkt dat het is.

Het Superrelatie weekend is er namelijk voor mensen die een potje maken van hun liefdesleven. En je leert er hoe je je liefdesleven wél tot een succes kan maken. Zodat je vervolgens weer met goede moed en verfrissende nieuwe ideeën op pad kunt.

Met een potje maken van je liefdesleven hebben we het niet alleen over mensen die single zijn. Want geloof ons, er zijn een boel mensen die een relatie hebben en die nog steeds van hun leven een puinhoop maken.

Er bestaat een Superrelatie weekend waar je aan je liefdesleven kunt werken

Wat het Superrelatie weekend precies inhoudt, daar doet de organisatie wel een beetje geheimzinnig over. Je kunt alleen een video bekijken en die is nogal, eh, klef. Maar als je wanhopig gemotiveerd genoeg bent, dan is het misschien wel een idee om kaartjes te scoren.

Hoe duur die kaartjes zijn, is trouwens ook nog een raadsel. Maar je kunt wel vast een kruis in je agenda zetten. Want het is wél bekend wanneer het weekend plaatsvindt: het Superrelatie Weekend 2018 vindt dit jaar namelijk plaats op 8 en 9 september 2018 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Reageer op artikel:
Er bestaat een Superrelatie weekend en daar leer je hoe je je liefdesleven wél succesvol maakt
Sluiten