Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty en Style 16 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Bye dull skin – Dit zijn de beste supplementen voor een mooie huid

Wie zich een beetje in huidverzorging verdiept, weet dat een mooie huid niet alleen van buiten komt. De binnenkant is minstens zo belangrijk en misschien nog wel belangrijker. Je huid is namelijk een reflectie van je gezondheid en van hoe je je voelt. Hoog tijd om daarom eens te kijken welke supplementen je nodig hebt voor een mooie, gezonde huid.

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

En die supplementen moeten natuurlijk van hoge kwaliteit zijn voor het beste resultaat. Wij delen onze favorieten.

Psst, sla dit artikel op via Pinterest.

1. Cell Elixer Collageen – Cellics


Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen voor onze huid. Het houdt de huid elastisch en zorgt daarom voor minder rimpels en fijne lijntjes. Vanaf je vijfentwintigste (ja hallo granny) neemt de natuurlijke aanmaak van ons collageen af. En dan krijgen we last van rimpels en een slappere huid.

Gelukkig is er een oplossing, namelijk collageen innemen. De Cell Elixer van Cellics is onze favoriet. Het bevat niet alleen een hoge concentratie viscollageen, maar ook zesentwintig andere ingrediënten die werken aan de verbetering van je huid. Elke ochtend een schepje door je smoothie of yoghurt en je ziet in no-time verschil.

Cellics

2. Multivitamine – VITAVIVA


Slik je nog helemaal geen supplementen? Dan is het goed om voor een goede multivitamine te kiezen. Maar ook als je allang supplementen slikt, is een multivitamine de basis voor je gezondheid én je huid. De Vitamax van VITAVIVA bevat alle essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren, groenten en kruiden. Kijk altijd op de ingrediëntenlijst van een multivitamine en zorg dat je er een kiest waar geen suiker of andere stoffen aan zijn toegevoegd. Dat zorgt namelijk alleen maar voor belasting voor je huid.

VITAVIVA

3. Vitamine C – VITAVIVA


Vitamine C is een essentieel supplement voor je huid. Ook is Vitamine C een must voor je immuunsysteem en dat kunnen we in deze tijden wel gebruiken. Helaas zijn we zelf niet in staat om Vitamine C te produceren. Zorg daarom voor een kwalitatief Vitamine C supplement dat echt bijdraagt aan je gezondheid.

VITAVIVA

4. Cell Omega – Cellics


Omega 3 is (zeker voor vrouwen) een basissupplement voor de gezondheid. Het zorgt voor een goede functie van de huid en beschermt onderliggende, gezonde cellen en weefsels. Een goede huidbarrière is de basis van een mooie, gezonde en stralende huid. Cellics heeft een Omega 3-supplement van hoge kwaliteit ontwikkelt die zorgt voor een soepele, elastische huid en een goede werking van het hart en de bloedvaten.

Voor vrouwen is een Omega 3-supplement extra belangrijk voor de ondersteuning van de hormoonbalans. Heb je last van huidproblemen? Omega 3 heeft ook een ontstekingsremmende functie en werkt bij acne, psoriasis en eczeem.

Cellics

5. Vitamine E – Solgar


Vitamine E is net als Vitamine C een essentiële bouwsteen voor je huid en gezondheid. Vitamine E werkt samen met Vitamine C aan een gezonde huidbarrière en zorgt ervoor dat schadelijke stoffen door bijvoorbeeld uitlaatgassen geen huidirritatie vormen.

Solgar

6. Cell Pure – Cellics


Heb je last van acne, eczeem of rosacea? Dan is de Cell Detox van Cellics een must voor jouw huid. Niet ieder lichaam kan de afvoer van afval- en gifstoffen goed afvoeren. Daardoor ontstaan vaak huidproblemen die niet met een crème of serum op te lossen zijn. Bij huidproblemen is het belangrijk om naar binnen te kijken en het lichaam een handje te helpen. Een schepje Cell Pure helpt je lichaam bij het ontgiften en zorgt voor een stralende huid.

Cellics
Reageer op artikel:
Bye dull skin – Dit zijn de beste supplementen voor een mooie huid
Sluiten