Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 dec 2017

Cadeaustress? Dit koop je voor je familie op basis van hun sterrenbeeld

Ieder jaar kijken we weer met z'n allen uit naar Kerstmis. Maar als het eenmaal december is, dan levert het soms wel wat stress op. Het is niet altijd even makkelijk om de ingrediënten te halen voor dat kerstdiner en je kerstoutfit uitkiezen is ook niet in één dag gedaan. En dan heb je ook nog eens een cadeau waarvoor je op pad moet gaan.

Maar het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn om een cadeau te kopen en te maken voor je tante, oom, neefje of moeder. Je hoeft alleen even te checken wat hun sterrenbeeld is.

Ram

Een Ram houdt ervan om herinneringen te maken en om deze met mensen te delen. Het perfecte cadeau voor iemand die Ram is, is daarom een ticket voor een concert, museum of dierentuin.

Stier

Stieren zijn constant bezig met manieren om hun leven te verbeteren. Waar je dit sterrenbeeld blij mee maakt, is bijvoorbeeld een boek of een leerzaam tijdschrift.

Tweelingen

Life is a party is het motto van Tweelingen. En met dat in je achterhoofd koop je voor deze persoon bijvoorbeeld aparte cocktailglazen, een fles drank of oordoppen.

Kreeft

Emotioneel en soms wel een beetje chaotisch is hoe je een Kreeft het beste kunt omschrijven. Wat je dit sterrenbeeld daarom het beste kunt geven, is een leuke planner of bijvoorbeeld een scrapbook om al hun gevoelens in te uiten.

Leeuw

Een Leeuw maak je blij met iets waar diegene alleen maar mooier of knapper van wordt. Ze denken graag aan zichzelf. Ideale cadeaus: hun favoriete make-up of luchtje of iets met zijn of haar hoofd erop.

Maagd

Een Maagd is een praktisch iemand. Op het verlanglijstje zal nooit iets bijzonders staan, alleen dat wat ze echt nodig hebben. Denk makkelijk: handschoenen, een wasmand of een telefoonhoesje.

Weegschaal

Weegschalen houden van kunst. De muren van hun huis zijn dan ook veelvuldig bedekt met creatieve prachtstukken. Kijk naar de stijl die in deze kunstwerken voorkomen en koop iets wat echt daarbij past. Maak er anders stiekem foto’s van en laat je adviseren als je er zelf niet uitkomt.

Schorpioen

Schorpioenen waarderen de mensen die ze om zich heen hebben. Daarom doet iets persoonlijks het altijd wel goed. Maak een gedicht met daarin alles wat je met degene meegemaakt hebt en koop iets dat hem of haar aan een gezamenlijk avontuur van jullie herinnert.

Boogschutter

Een Boogschutter is altijd onderweg. Of in ieder geval vaak op reis. Daarom is iets wat praktisch is voor op reis het beste cadeau dat je een Boogschutter kan geven. Denk aan een paspoorthoesje of een waterproof camera.

Steenbok

De meest ambitieuze mensen zijn misschien wel de Steenbokken. Altijd bezig met werk of school. Koop voor deze persoon een prachtige bureaulamp, een pen met hun naam erop of schattige vaasjes voor op hun bureau.

Waterman

Competitief maar gezellig: Dat zijn de Watermannen. Scoor het nieuwste spel en daag degene op de dag zelf nog uit voor een leuk potje. Game on.

Vissen

En last but not least; Vissen. Dit is een creatief en sentimenteel sterrenbeeld. Hoe je deze personen het beste kunt verblijden, is met een surprise die je zelf gemaakt hebt. En dat hoeft helemaal niet saai en oubollig te zijn. Maak bijvoorbeeld een leuk bloempotje van staal of een heerlijk warme sjaal.

Zo. Nu ben je al bijna klaar voor de kerst.

Lees ook nog even snel de liefdeshoroscoop van deze maand: Voor jou: De liefdeshoroscoop voor december 2017

Reageer op artikel:
Cadeaustress? Dit koop je voor je familie op basis van hun sterrenbeeld
Sluiten